2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7591 بازدید | 241 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط میخوام از شر مادرم خلاص بشم

ی خونه جدا بگیر از چاله نیوفت تو چاه ، بذار کیس مناسب به وقتش پیداشه ، تاپیکتو فقط صفحه اول خوندم گفتی طلسم تو زندگیته حتما برو پیش ی فرد مطمئن نجاتت بده ، این کاربر نازنینو ببین لطفا ایشونم تو زندگیش طلسم داشت الان شرایط براش تغییر کرد 

@نازنینیا

من حتی سرکتابم گرفتم میگن جادو شدی نمیتونی ازدواج کنی چکار کنم هرچیم باطل السحر گرفتم الکی بود

واقعا درسته میگن  تحصیلات شعور‌نمیاره😏

حتمابایدبشی زن ی مفنگی تاحالیت بشه

خودت برا خودت زندگی‌کن

شغل پیداکن

🩵
برو تاپیک آخر گلبانو۲۱ رو بخون ببین شاید حاجت گرفتی

تگ میکنی؟

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

فقط ی سوال این ننه های بیوه با بچه بزرگ و سن بالا از کجا شوهر پیدا میکنن که هی شوهرشوهر میکنن دختر ب ...

با عشوه گری لاس زدن 

مامانم هرجا مردی می بینه بهش میگه طلاق گرفتم و باهاش گرم میگیره 

خودتو پایین نیار

بذار مادرت هرکاری دلش میخواد بکنه ولی برای شوهر کردن و ازدواج خودت عجله نکن بذار خوبش پیدا بشه قراره تا ۷۰ ۸۰ سالگیت باهاش زندگی کنی شوخی نیست که

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂