2777
2789
عنوان

بیاید بچه ها

82 بازدید | 24 پست

دکتردوسه سال پیش بخاطراضافه وزنم وتبلیغ تخمدان بهم متفورمین500دادچندوقت خوردم قطع کردم الان دوباره میخام شروع کنم ظهروشب بخورم ولی میترسم چیزیم بشه بنظرشما دوباره برم دکتریاخودم شروع کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توام افسردگی داری بخاطر تنبلی تخمدان؟

نمیدونم اسمشومیشه افسردگی گذاشت ولی حالم میزون نیست یه روز خوبم یه روز داغون یه روز استرس زیاد الکی یه روزم حالم توپه 

بخدا سه ماه تابستون یه روز درهفته باشگاه بودم دریغ ازنیم کیلو کاهش وزن تازه داشت بازوهام گنده میشد و ...

خب با ۳ماه که معجزه نمیشه باید هرروز بری پیاده روی عداوت رعایت کن شبا زود بخوابی قندوشکر حدف کنی تا تنبلیت رفع بشه

خب با ۳ماه که معجزه نمیشه باید هرروز بری پیاده روی عداوت رعایت کن شبا زود بخوابی قندوشکر حدف کنی تا ...

مرسی عزیزم لامصب خیلیم هوس چیزای شیرین میکنم البته کلی جلو خودمو میگیرم که نخورم

اخه خیلی عذاب اوره همصحبتی باهیشکی حالمو خوب نمیکنه باهیشکی راحت نیستم قبلا اینطورنبودم

باید خودت حال خودتو خوب کنی من وقتی خیلی بهم فشار میاد به این فکرمیکنم میگم بیخیال الان 1400هستیم تاسال 1500 هیچکدوم ازماها نیستیم بزار این چندروز دنیاخوش باشیم دیگه کم کم وا میدم بهترمیشم😂😂😂