اواگل۷۷۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 3665 عنوان یکی از استعداد تو هر چیزی بگو 206 بازدید | 26 پست 😊 1403/10/12 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 7357 خیاطی کارای هنری نقاشی مسلط به کامپیوتر ارتباط خوب با حیوانات بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
چشم_درشته عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 10995 عازیزم عازیزم به هرچیزی ک دست میزنم به طرز خیلی فوقالعاده ای ریده میشه توش😐امروز داشتم تو ماشین اومدم اهنگو رد کنم ضبط خراب شد یهو مجبور شدیم سر باطریو در بیاریم توی محبت کردن به ادما رو دست ندارم انقدر محبت میکنم ک طرف زده میشه فرار میکنه سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
اواگل۷۷۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 3665 عازیزم عازیزم به هرچیزی ک دست میزنم به طرز خیلی فوقالعاده ای ریده میشه توش😐امروز داشتم تو ماشین اوم ... ولی کلمه عازیزم خیلی قشنگ بود نشون میده خیلی باهوش و جذابی
دوستار_رنگ_سبز عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 1434 کارای هنری و نقاشی نوشتن ✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐ کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 2760 عازیزم عازیزم به هرچیزی ک دست میزنم به طرز خیلی فوقالعاده ای ریده میشه توش😐امروز داشتم تو ماشین اوم ... چون این باور اونقدر تو زندگیت ریشه دوونده که شده جزعی از اتفاقات روزمره زندگیت نمونش امضات 🧔اقا هستم
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 2760 عازیزم عازیزم به هرچیزی ک دست میزنم به طرز خیلی فوقالعاده ای ریده میشه توش😐امروز داشتم تو ماشین اوم ... چون این باور اونقدر تو زندگیت ریشه دوونده که شده جزعی از اتفاقات روزمره زندگیت نمونش امضات 🧔اقا هستم
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 5392 نویسندگی شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..