2777
2789
عنوان

چند شبه تو خابگاه گشنه میخابم 😄🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 34 پست
خوابگاه مگه ناهار و شام نمیده؟ دوست عزیز من زمان دانشگاهم حتی یک بار نتونستم از بیرون غذا بگیرم ولی ...

مشکل گوارشی جدی دارم و غذای خابگاه مث سمه 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نون پنیری خانه ای کره ای چیزی بگیر

گشنه خوابیدن خوب نیس معدت اذیت میشه، یه چیز سبک بخور

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عزیزم منم اصلا درخواست پول نمیکردم خییییلی غرور داشتم البته خودشون باید فکر میکردن خانوادم.خیلی شبا گشنه خوابیدم.بچه ها غذا میگرفتن یا میپختن من میرفتم تو حیاط به بهونه درس خیلی روزای سختی گذروندم

نون پنیری خانه ای کره ای چیزی بگیرگشنه خوابیدن خوب نیس معدت اذیت میشه، یه چیز سبک بخور

الان هم اتاقیم بهم غذا داد 

عزیزم منم اصلا درخواست پول نمیکردم خییییلی غرور داشتم البته خودشون باید فکر میکردن خانوادم.خیلی شبا ...

منم :))))) 

منم :)))))

برو کار دانشجویی انجام بگیر از دانشگاه

در حد شام حاضری خوردن پول میدن احتمالا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

برو کار دانشجویی انجام بگیر از دانشگاهدر حد شام حاضری خوردن پول میدن احتمالا

کی باید برم؟ ممکنه همه کار هارو برداشته باشن؟ 

ینی پول یه شامم نداری؟

150تومن تو کارتمه

اما ساعت 7 خابگاه بسته میشه و شهر دوره ازینجا باید اسنپ بگیرم ک نصف پولم میره و فوقش ی سیب زمینی بتونم بخرم 

150تومن تو کارتمهاما ساعت 7 خابگاه بسته میشه و شهر دوره ازینجا باید اسنپ بگیرم ک نصف پولم میره و فوق ...

ببین باید مدیریت مالی داشته باشی

فردا برو یه ماکارونی یه سویا و یه کیلو سیب زمینی بخر باهاش حدود ۴ وعده ات اوکیه

چیزای ارزون مث تخم مرغ و پنیر و سوسیس مثلا بگیر