کلاس ششم دخترانه، امروز رفتن اردو ارایش میکنن، شوهرمم آدم ظاهربین هست پر گوشی اش شده عکس و فیلم بچه های مردم،تو گوشی فلیم اردو رو دیدم با بچه ها سوار وسایل شهربازی شده بود وسط دخترا خیلی خوشحال بود خیلی، از ته دل باهاشون میخندید،وقتی با من بیرونه اینقد احساس و خوشحالی نداره،،، کلا نیازهای عاطفی اش رو از اونا تغذیه میکنه،پیام های گلم عزیزم و ...اينا بهشون میگه،اينا طبیعیه،؟
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوست دخترم الان خونه ی ماست کلاس هفتمه.یعنی یک سال بزرگتر از دانش اموزای شوهر استارتر ،باورم نمیشه شوهرم بیاد نوازشش کنه یا حتی زیاد نگاهش کنه.تازه حدود ۵ ساله که میاد ایتجا و حتی شبم گاهی میمونه ولی اصلا نمیتونم تنجسم کنم شوهرم بره بغلش کنه،تازه خیلیم درشت نیس ولی دختر بزرگیه واسه خودش
مشکل شما اینه که به اقلیت فکر نمیکنی..الان سن بلوغ زودرس به زیر ۶سال رسیده..متاسفانه
زیر ۶؟ چه خبره ؟ شما اتفاقا به اقلیت اقلیت بسنده کردین؟ الان اینجا که یک بخشی از جامعه هستیم و همه هم همو نمیشناسیم بیاین بگین بچه هاتون تو چه سنی به بلوغ رسیدن. زیر ۶؟ حتی بچه های پو رن استارها هم زیر ۶ به بلوغ نمیرسند
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خانم استارتر وقتی انقدر اعتماد بنفس ندارید در برابر چند کودکو وقتی انقدر به همسرتون بی اعتمادید چرا ...
ولی من اسی را درک میکنم البته شوهر من با دوستای خودش خوشحال بود ،همیشه وقتی با دوستاش که همجنس خودش بودن میخواست مجردی بره بیرون اینقدر ذوق و شوق داشت اما وقتی میخواست با من بیاد تفریح مثل برج زهر مار بود ،این تبعیض ها آدمو ناراحت میکنه .
دیگه اینا که دخترن بدتر ،حس بدی به آدم دست میده ،شاید اگه آدم یه چند لحظه خودشو جای استارتر بذاره بتونه درک کنه
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....