2777
2789

دوستان من یه نفری هست از ۱۲سالگی باهاش حرف میزنم مثل داداشمه همه جا پشتم بوده ، وقتی با نامزدم رل زدم یکسال بهش نه زنگ زدم نه چیزی ،بعد یه اتفاقی افتاد هیشکیو نداشتم نامزدمم بازداشت کرده بودن ناچار زنگ زدم به این ،هر وقت هرجا ازش کمک خواستم اومده

خیلی گله کرد که چرا یهو رفتی و اینا بهم گفت هر از گاهی بهم زنگ بزن 

من هر از گاهی واسه احوال پرسی زنگ بزنم خیانت محسوب میشه؟

به دل خودمم میاد واقعا چون میدونم درست نیست ولی واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو قصد بدی تداشتم چون نامزد کردم نامزدم ناراحت میشد .اهی باید صادق بود

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بله خیانته،

مخصوصا اگه دور از چشم نامزدت باشه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قضاوت نکنیم پس چجوری نظر بدیم؟

طبق چیزی که گفتی کار شما درست نیست

مثل داداشمه و ... همش بهونست

هیچ پسری به هیچ دختری وقتی کنارش باشه به چشم دوست عادی و خواهر و ... نگاه نمیکنه . این از من به شما نصیحت.

ب نامزدت بگواگه صلاح ندوس زنگ نزن

اون که خیلی گیره بفهمه منو می‌کشه ولی نمیدونم چیکار کنم خودم نمیخوام زنگ بزنم ولی میترسم یروز یجایی گیر کنم ،من واقعا هیشکی رو ندارم..

اگه جلو نامزدت زنگ بزنی و همو بشناسن و نامزدت مشکلی نداشته باشه خیانت نیست ولی اگه پنهون کنی و پنهانی صحبت کنی  خیانته

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜