عن بازی جدید ملته، حالم بهم میخوره از اینجور روابط، درسته مادیات اهمیت داره ولی تو رابطه های این مدلی بنظرم حکم بیزینس جنسی دارن تا رابطه عاشقانه، من میگم پر تلاش نباش کنسله مهربون حامی من نباش کنسله ، بعضیا ظاهر قضیه خانم خوبی هستن باطن کار همون بیزینسین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولنجک به پایین که اصن کنسله بنز نداشته باشه کنسله جت شخصی نداشته باشه کنسله ایلان ماسک نباشه کنسله اخه گوزو تو خودت چه گوهی هستی که برای مردم ال میزاری اگه اینجوری باشه پسرا هم میگن عاطففه نباشه کنسله لاشی واااااااااااااااااای باز یاد اینا افتادم
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه