2777
2789
عنوان

تبریکککک💪❤

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 103 پست
بیشوووری

🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بروووو کیسه کش با ما در نیوفت زشته در حدمون نیستی وقتی حداقللللل تک رقمی شدی بیا در خدمتیم😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

دیگ کری خونی هم واستون حال نمیده😐😐

بروووو برووو

کری ب این میچسبه یکی پایین تر باشی یا دو تا نه دو رقمیییی

الان سهام دارین یا اسپانسرین؟یا هزینه و جام و کاپ هاشونو دو دستی تقدیمتون میکنن که سرع دوتا تیم اینق ...

عه حرفای مامانم🤣

ماجرا عشقه آبجی هواداری❤

هیجان فوتبالم به همین داستان سرخابی هاس دیگ😂😂

عه حرفای مامانم🤣ماجرا عشقه آبجی هواداری❤هیجان فوتبالم به همین داستان سرخابی هاس دیگ😂😂

من اصلا نه نگاه میکنم نه برام مهمه

فقط جام جهانی برام مهمه که پای کشور وسطه!!

در غیر اینصورت هر دوتیم متعلق به ایران و ایرانی هاست اینقدر بحث کردم و بی احترامی به هم برای دوتا تیمی که هموطن هم هستن اشتباهه

متاهل🧸

من اصلا نه نگاه میکنم نه برام مهمهفقط جام جهانی برام مهمه که پای کشور وسطه!!در غیر اینصورت هر دوتیم ...

اشتباه هم باشه هر دو تیم و هواداراش پذیرفتن و هیجانی میشه فوتبال هم

هرکی ی نظر و شخصیتی داره خواهر من عااشق فوتبالم و عاشق پرسپولیس یکیم علاقه ای ب فوتبال نداره همه ک مث هم نیستن

اشتباه هم باشه هر دو تیم و هواداراش پذیرفتن و هیجانی میشه فوتبال همهرکی ی نظر و شخصیتی داره خواهر من ...

اصلا متوجه منظورم شدید؟

گفتم هر علاقه ای دارید قرار نیست به هم دیگه توهین کنید با احترامم میتونید شادی کنید و جشن بگیرید

نه اینکه هم دیگه رو به فحش ببندید

منظورم همینه وگرنه نمیگم هیجان نداره یا چیز مزخرفیه

متاهل🧸

اصلا متوجه منظورم شدید؟گفتم هر علاقه ای دارید قرار نیست به هم دیگه توهین کنید با احترامم میتونید شاد ...

ن ن ما عمراا بهم فحش ندادیم تاحالا کری میخونیم کری با بی احترامی خیلییییی فرق میکنه 

من ب شخصه با اونایی ک بی احترامی میکنن ب شدتتتت مخالفم 

ما بی احترامی نمیکنیم فوتبالو هیجانی میکنیم

خود فدراسیون پرسپولیس استقلال رو میگه دربییییی هیجانیش میکنه ماهم هیجانشو بیشتر میکنیم