2777
2789
عنوان

اسم بچه

65 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من قبل بارداريم خوابه بچه ديدم كه يه پسر بچه خوشگل بود همه تو خواب ميگفتن بچم بچم ميكني حالا اسم بچه ات چيه بچه توي قنداق حرف زد اسم من علي هستش بعد الان باردارم  معلوم شد پسره همه ميگن اون اسم بزار بعد اسم باباي خودمم علي هستش ميگن دو اسمه بزار هم متفاوت تراز اسم بابات باشه منم دو اسمه دوسندارم شوهرمم رفته گوگل سرچ كرده ميگه ايليا ام لقب حضرت علي هست ميخواي اونو بزاريم من تو دو راهي موندم ميشه نظر بدين يا از لقب هاي ديگه حضرت علي ميدونين بگين

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایلیا بسیار هم زیباست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من فقط یک لقب می‌دونم که گفته میشه برای علی بوده در تورات آمده به نام شِنتیا

ولی ایلیا هم خیلی زیباست به نظرم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اگه واقعابه خوابت ایمان داری حتما اسم علی رو بزار مثلا امیر علی .

داشتنو كه دارم خودم ميخواستم يه اسم ديگه بزارم ولي بعد تين خواب و باردارم ميخوام يا علي بزارم يا ايليا

شما ام ميدونين ايليا لقب حضرت عليه من هرچي گشتم سايت معتبري نديدم نوشته باشه

آیا ایلیا لقب امام علی هست؟

خیر، ایلیا لقب امام علی (علیه‌السلام) نیست. اما نام “ایلیا” در تاریخ اسلامی و دینی به یک شخصیت مهم مربوط می‌شود که در قرآن کریم و متون دینی ذکر شده است.

در قرآن، نام “ایلیا” به‌طور خاص به‌طور مستقیم به امام علی (علیه‌السلام) اشاره ندارد. اما در منابع دینی شیعه، برخی افراد به اشتباه “ایلیا” را با امام علی (علیه‌السلام) مرتبط کرده‌اند. این اشتباه ممکن است به دلیل شباهت در تلفظ و بعضی از ویژگی‌های معنوی یا تاریخی باشد.

“ایلیا” در اصل به حضرت الیاس (علیه‌السلام) اشاره دارد که یکی از پیامبران الهی است. حضرت الیاس در قرآن کریم در سوره‌های مختلفی مانند سوره صاد و سوره انعام به‌عنوان یکی از پیامبران خدا ذکر شده است. حضرت الیاس به‌عنوان پیامبری که در میان قوم بنی‌اسرائیل فعالیت می‌کرد و تلاش داشت تا مردم را به ایمان به خداوند دعوت کند، شناخته می‌شود.

امام علی (علیه‌السلام) لقب‌های معروف زیادی دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

• امیرالمؤمنین: این لقب معروف‌ترین لقب امام علی (علیه‌السلام) است که به‌طور رسمی به‌عنوان پیشوای مسلمانان پس از پیامبر اسلام (صلى‌الله‌عليه‌وآله) استفاده می‌شود.
  • کرم‌الله‌وجهه: به‌دلیل اینکه صورت مبارک امام علی (علیه‌السلام) هیچ‌گاه به زمین نخورده و در برابر هیچ‌گونه سجده‌ای جز برای خداوند قرار نگرفته است.
  • یعسوب الدین: به معنای “رئیس دین” و “پیشوای ایمان” که به‌طور خاص در منابع دینی آمده است.
  • اسدالله: لقب دیگر امام علی است که به معنی “شیر خدا” می‌باشد و به دلاوری‌ها و شجاعت‌های ایشان در جنگ‌ها اشاره دارد.

اگرچه “ایلیا” در برخی از منابع به‌عنوان یک نام مهم در تاریخ دینی معرفی می‌شود، اما این نام به امام علی (علیه‌السلام) تعلق ندارد و بیشتر به حضرت الیاس اشاره دارد. امام علی (علیه‌السلام) نیز لقب‌های خاص خود را دارد که ارتباط مستقیمی با نام “ایلیا” ندارند.

اگر سوال دیگری در این زمینه یا زمینه‌های دینی دیگر دارید، خوشحال می‌شوم که پاسخ دهم.

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شما ام ميدونين ايليا لقب حضرت عليه من هرچي گشتم سايت معتبري نديدم نوشته باشه

ایلیا لقب امام علی هست؟

خیر، ایلیا لقب امام علی (علیه‌السلام) نیست. اما نام “ایلیا” در تاریخ اسلامی و دینی به یک شخصیت مهم مربوط می‌شود که در قرآن کریم و متون دینی ذکر شده است.

در قرآن، نام “ایلیا” به‌طور خاص به‌طور مستقیم به امام علی (علیه‌السلام) اشاره ندارد. اما در منابع دینی شیعه، برخی افراد به اشتباه “ایلیا” را با امام علی (علیه‌السلام) مرتبط کرده‌اند. این اشتباه ممکن است به دلیل شباهت در تلفظ و بعضی از ویژگی‌های معنوی یا تاریخی باشد.

“ایلیا” در اصل به حضرت الیاس (علیه‌السلام) اشاره دارد که یکی از پیامبران الهی است. حضرت الیاس در قرآن کریم در سوره‌های مختلفی مانند سوره صاد و سوره انعام به‌عنوان یکی از پیامبران خدا ذکر شده است. حضرت الیاس به‌عنوان پیامبری که در میان قوم بنی‌اسرائیل فعالیت می‌کرد و تلاش داشت تا مردم را به ایمان به خداوند دعوت کند، شناخته می‌شود.

امام علی (علیه‌السلام) لقب‌های معروف زیادی دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

امیرالمؤمنین: این لقب معروف‌ترین لقب امام علی (علیه‌السلام) است که به‌طور رسمی به‌عنوان پیشوای مسلمانان پس از پیامبر اسلام (صلى‌الله‌عليه‌وآله) استفاده می‌شود.
کرم‌الله‌وجهه: به‌دلیل اینکه صورت مبارک امام علی (علیه‌السلام) هیچ‌گاه به زمین نخورده و در برابر هیچ‌گونه سجده‌ای جز برای خداوند قرار نگرفته است.
یعسوب الدین: به معنای “رئیس دین” و “پیشوای ایمان” که به‌طور خاص در منابع دینی آمده است.
اسدالله: لقب دیگر امام علی است که به معنی “شیر خدا” می‌باشد و به دلاوری‌ها و شجاعت‌های ایشان در جنگ‌ها اشاره دارد.
اگرچه “ایلیا” در برخی از منابع به‌عنوان یک نام مهم در تاریخ دینی معرفی می‌شود، اما این نام به امام علی (علیه‌السلام) تعلق ندارد و بیشتر به حضرت الیاس اشاره دارد. امام علی (علیه‌السلام) نیز لقب‌های خاص خود را دارد که ارتباط مستقیمی با نام “ایلیا” ندارند.

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر