نفس۱۵۷۸۹ مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1399 عنوان خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢 | مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست خودم ی مدت استوری و بیو...تیکه دار میزاشتم الان یادم میاد میخ.ام خودمو دار بزنم🤣البته خیلی کار های دیگه هم بوده ک نمیتونم بگم🤣 1403/10/12 | 19:21 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 13459 مشهدی هستمولی دوران دانشگاه که شهر بسیار دوری بودم سعی می کردم تهرانی صحبت کنمخیلی ضایع بود خداوکیلی ... من انقد خوب صحبت میکنم کسی باور نمیکنه مشهدی باشم اصلا لهجه ندارم البته زمان زیادی رو صرف فارسی صحبت کردنم کردم نه تهرانی صحبت کردن
استرپتونومونیاکوکوس عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 4630 تو نوجوونی میخواستم ازین گردنبندهای مثل قلاده بخرم خداروشکر مامانم نذاشت .
شتر_کوهی عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1268 من یبار پست گذاشتم من ی دختر خاصم چون خودم خواستم🤣🤣 🤣🤣🤣🤣من رو عکس چشمم نوشتم از چشم که بیوفتیم بی ارزشی چه انسان باشی چه اشکو یه مدت طولانی هم پروفم بود
گلیخانوووم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1374 من فرد خیالی نبود ولی الان فک میکنم چقدر متن تیکه دار زشته اسی منم یه مدت میذاشتم و نه در این حد،، بعضیا رو خیلی خوب میشناسم از رو استوری میتونم بفهمم حالشون چطوره، امروز دوسه نفر بدجور شکست عشقی و احساسی خوردن🤣🤣 چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉
شوالیه_تاریکی عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1668 تو نوجوونی میخواستم ازین گردنبندهای مثل قلاده بخرم خداروشکر مامانم نذاشت من خریدم 😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫 ولی خداروشکر استفاده نکردم امان از جو گیر بودن
dokhtzemston عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 793 من همیشه خز بودم و هستم و خواهم بود از خرید های مزخرفی که انجام میدم بعدا ب این نتیجه میرسم که چقد خ ... چند سالت که نامزد کردی؟ 🤧🤣🤣 روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺
dokhtzemston عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 793 چند سالت که نامزد کردی؟ 🤧🤣🤣 چند سالت بود؟** روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺
نفس۱۵۷۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1399 من یبار پست گذاشتم من ی دختر خاصم چون خودم خواستم🤣🤣 واییی😂😂😂من یبار نوشتم فقط خودم😂😂🤦♀️
دختر_تابستون_پاییز عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5353 ۱۳ سالم بود با دوستم قهر بودم تو واتساپ استوری تیکه دار میزاشتم اونم اون اواخر با استوری جواب میدادوااااای خدایا یادم نیاریددددد😭😂 گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
نفس۱۵۷۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1399 یا تو نوجوانی عاشق آرش برهانی ..نیما شاهرخ شاهی... شاهرخ استخری بودم بعد دوستام میگفتن نمیشه وای این ... فقط اون قسمت ک اگر خدا بخواد میشه🤦♀️😂😂😂
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1999 وااای دوست داداشم میومد تو حیاط دنبال داداشم اسمش حسن بود . من دم پنجره وامیستادم با طرف خیالیم دعوا میکردم میگفتم به امام حسن میزنمتا. روش کراش زده بودم 🤦♀️ فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
نفس۱۵۷۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1399 فک کن رو ابروهای کم پشت مشکی مداد قهوه ای روشن میزدن برام خدا لعنتشون کنه🤣 من ابروهام پر پیشته ولی مداد قهوه ای میزدم باز اونم پهن میکشیدم خیلی خشمگین میشد چهرم وایی چ سمی بودم
sahel403 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 3008 🤣🤣🤣🤣من رو عکس چشمم نوشتم از چشم که بیوفتیم بی ارزشی چه انسان باشی چه اشکو یه مدت طولانی هم پروفم ... کلا همه تو سن نوجونی فاز گنگ بودن ورمیدارن حالا درصد داره منم یکم بودم
متولد1360 عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 631 من انقد خوب صحبت میکنم کسی باور نمیکنه مشهدی باشم اصلا لهجه ندارم البته زمان زیادی رو صرف فارسی صحبت ... اونطوری خوبههمه ی مشهدیهای باکلاس اونطوری صحبت می کننمن احمق مثل تهرانیها حرفها رو می کشیدم و لوس صحبت می کردم .