2777
2789
عنوان

قطره اهن لیپوزوفر

60 بازدید | 14 پست

سلام بچم ۶ ماهشه،تازه میخوام شروع کنم همون یک میلی لیتر بهش بدم؟

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تازه شروع کردم بهداشت گفت پونزده قطره 

ولی من قطره بهداشتو‌انداختم رفت 

خودم خریدم روش زده ی سیسی همونو میدم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
بله روزی ی قطره چکان

دکتر توضیح داده بود تو پیجش روزانه ۱۵ میلی گرم، ولی تو ترکیباتش ۷ میلی نوشته 

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
بچه من آزمایش داد دکتر متوجه شد که آهنش کمه و کمی بیشترش کرد.بخاطر همین میگم باید دکتر تشخیص بده

شیر خودتونو میدید ؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
منم تازه شروع کردم بهداشت گفت پونزده قطره ولی من قطره بهداشتو‌انداختم رفت خودم خریدم روش زده ی سیسی ...

شما هم لیپوزوفر قرمز میدید؟

الآن بچم ۵ سالشه.بله شیر خودمو میخورد

خدا حفظش کنه 

مرسی ، میگم قرص اهنم مینداختید تو شیردهی؟ 

چون منم شیر خودمو‌میدم ازمایش نگرفتم از پسرم میگم یوقت اهن شیرم کم نباشه

خدا حفظش کنه مرسی ، میگم قرص اهنم مینداختید تو شیردهی؟ چون منم شیر خودمو‌میدم ازمایش نگرفتم از پسرم ...

ممنونم عزیزم

خدا عزیزان شمارو هم‌حفظ کنه براتون🥰

بله قرص آهن مخصوص دوره شیردهی داده بود دکتر

ممنونم عزیزمخدا عزیزان شمارو هم‌حفظ کنه براتون🥰بله قرص آهن مخصوص دوره شیردهی داده بود دکتر

تشکر گلم