zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 عنوان کاش بچه های مدرسه ای 143 بازدید | 13 پست میومدن و دوباره تاپیک فیک میزدن یه کم سایت جون میگرفت 😂😂💔حتی تاپیک های اون خانم که فقط کم مونده بود منو بخوره تا سیر بشه ( اولش هم با نوردخت) شروع میشه هم جذاب تر از وضعیت الان سایته هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶 1403/10/12 | 18:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_مثل_اونام عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 10993 بزار خودم بگم بجاشونبنز بهتره یا بوگاتی برا هدیه تولد ،؟🤣 تو خوبی همه بد 😐
zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 بزار خودم بگم بجاشونبنز بهتره یا بوگاتی برا هدیه تولد ،؟🤣 جاست فراری 💅💅 هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
neda__banoo عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 8974 یک مشت کارآگاه تو سایت هستن که منتظرن یکی تاپیک بزنه برن مچشو بگیرن، همونا باعث میشن جو متشنج بشه 😆 خیال میکنن بهشون جایزه ی بچه زرنگ میدن.موشکاف های حال به هم زن 😊 اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 واقعا تاپیک جذاب کم شده خیلی تا یه تاپیک پر بازدید میشه همه میرن تو کار همون موضوع 🙄 هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 فصل امتحاناته.بزا دی تموم شه😂 کاش زودتر تمام بشه 😂😂 هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 یک مشت کارآگاه تو سایت هستن که منتظرن یکی تاپیک بزنه برن مچشو بگیرن، همونا باعث میشن جو متشنج بشه 😆 ... من یه مدته تا یه نظر میدم یکی میریزه سرم که نههههه تو اشتباه میکنی بعد مثلا نظر من چی بوده؟ فلان رنگ از اون یکی قشنگ تره ===))) هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 آقا چرا امسال ما رو مسخره میکنید 🗿 امثال :dهمه رو نمیگم که 🫂❤️ هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 15388 اره حوصلمون سر رفت فقط خنده دار باشه احساساتمون به بازی گرفته نشه من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
zsaraz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8416 اره حوصلمون سر رفت فقط خنده دار باشه احساساتمون به بازی گرفته نشه آخ گفتی جدیدا هم یاد گرفتن یه تیتر عجیب میزنن : به من تجاوز شده / بیاید بدبخت شدم / مادرشوهرم منو از ۱۰ طبقه هل داد پایین / مرگ من کدوم بهترهتهش هم سر کاری بوده واسه اینکه بقیه بیان ببینن هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶