2777
2789

دوستان دعاکنید که امشب ذات کثیف زن داداشم برای بابام رو بشه 

نمیدونم بابام باوجودی که از بدی زن داداشم خبر داره ولی بازم حمایتش میکنه قربون صدقه ش میره رفتارش غیر طبیعی هس 

دوست دارم این بدیش هم بدونه ببینه عروسش چکار ها که نمیکنه

وداییش دعانویسه بنظرتون احتمال ۵۰درصد واسه ی بابام دعاگرفته اصلان میخوام رفتارش مثل قبل کنم نمیشه که نمیشه لطفا دعاکنید💔🥺😭😭😭😭😭

ودرکم کنید 

برو پیش دعا نویس دعا رو باطل کن

بعد پدرتو دعوت کن و مفصل واسش توضیح بده

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گفتیم ولی انگار نه انگار ولی قربون صدقه اش میره

فقط قربون صدقه س که ولش

گفتم یه وقت خام نشه همه چی رو به نام داداشت بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

فقط قربون صدقه س که ولشگفتم یه وقت خام نشه همه چی رو به نام داداشت بزنه

شاید بزنه این زن هیچی بعید نیس 😭👍🏻

نمیدونم ولی دوست دارم باز ذات کثیفش روشن بشه واسه ی بابام خسته شدم ازش

برو پیش دعا نویس دعا رو باطل کنبعد پدرتو دعوت کن و مفصل واسش توضیح بده

خوب نمیخوام ازراه دعانویس اقدام کنم به غیر از دعانویس جه راهی واسه باطل کردن دعاخوبه

شاید بزنه این زن هیچی بعید نیس 😭👍🏻نمیدونم ولی دوست دارم باز ذات کثیفش روشن بشه واسه ی بابام خسته ...

پدر و مادر منم این طور بودن تا برادرم زن گرفت همه چی رو به اون دادن و منو کنار گذاشتن

مادرت و خواهر برادرات چی؟ فقط پدرته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب نمیخوام ازراه دعانویس اقدام کنم به غیر از دعانویس جه راهی واسه باطل کردن دعاخوبه

تو که نمیخوای طلسم کنی میخوای طلسم و بشکونی و این هیچ ایرادی نداره

نمی‌دونم داخل نت سرچ کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پدر و مادر منم این طور بودن تا برادرم زن گرفت همه چی رو به اون دادن و منو کنار گذاشتنمادرت و خواهر ب ...

اره بابامه 

تازه به زن داداشم جلوی پدرم زنگ زدیم گفت که حتی حاضر نشدم قرعه کشی رو بدم به شما واسه ی بنایی  وبازم بابام همون رفتار قدیمی باهاش میکنه

خب توام باید از راه دعا نویس اقدام کنی تا باطل شه تنها راهت همینه

دعانویسی که مامانم میره اصلان خوب نیستن و دعاهاشون خوب عمل نمیکنه 

ولی اینن دعا که دایی زن داداشم احتمال میدم نوشته واسه بابام خیلییییییی عمل کرده بابام یه جوری شده که انگار ما دختراش نیستم و اون دخترشه🙃

دعانویسی که مامانم میره اصلان خوب نیستن و دعاهاشون خوب عمل نمیکنه ولی اینن دعا که دایی زن داداشم احت ...

بله ادم به شدت تحت تاثیر قرار میگیره و برده طرف مقابل میشه به چشمم دیدن بگرد یه جای خوب پیدا کن 

بله ادم به شدت تحت تاثیر قرار میگیره و برده طرف مقابل میشه به چشمم دیدن بگرد یه جای خوب پیدا کن

گشتم واقعان دعانویس خوب پیدا نیس اصلان دعانویس خوب نیس 🙃

یه چیزی خدا که قادر به انجام کارهای که غیر ممکنه خوب نمیشه مثلا معجزه بشه و دعاهه پیدا وباطل بشه💔🙃

گشتم واقعان دعانویس خوب پیدا نیس اصلان دعانویس خوب نیس 🙃یه چیزی خدا که قادر به انجام کارهای که غیر ...

احتمالا دعارو به خوردش دادن یا تو خونتون گزاشتن بگرد پیدا کن و سر به نیستش کن