2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش

117 بازدید | 21 پست

دوستان میگم کسی می‌تونه این آزمایش خون  رو تفسیر کنه برا دخترم ۶سالشه قرمز زیاد داره نگران شدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نگران نباشین

اخیراً سرماخوردگی یا آنفولانزا داشتن؟  اگر بله دقیقا کی بوده و درمان گرفته بودن یا خیر 

علاوه بر این بدانید که یه کم خونی هم دارن ( احتمالا فقر اهن یا میکس فقر اهن و تالاسمی)  که نیازمند آزمایش بیشتر هست

اصلا نگران نباشیناخیراً سرماخوردگی یا آنفولانزا داشتن؟ اگر بله دقیقا کی بوده و درمان گرفته بودن یا ...

اره سرما خورده بود برا همون دکتر آزمایش خون نوشت ک عفونت نباشه توش الان جزاپن چیز خطرناکی داره کم خونیش زیاده یعنی؟؟

اصلا نگران نباشیناخیراً سرماخوردگی یا آنفولانزا داشتن؟ اگر بله دقیقا کی بوده و درمان گرفته بودن یا ...

تقریبا دوهفته ایی هست ۸روز تب داشت الآنم آبریزش بینی داره آزیترومایسین خورده سه روزه تب نداره دیه

تالاسمی چیه😢