2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش

118 بازدید | 21 پست

دوستان میگم کسی می‌تونه این آزمایش خون  رو تفسیر کنه برا دخترم ۶سالشه قرمز زیاد داره نگران شدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نگران نباشین

اخیراً سرماخوردگی یا آنفولانزا داشتن؟  اگر بله دقیقا کی بوده و درمان گرفته بودن یا خیر 

علاوه بر این بدانید که یه کم خونی هم دارن ( احتمالا فقر اهن یا میکس فقر اهن و تالاسمی)  که نیازمند آزمایش بیشتر هست

اصلا نگران نباشیناخیراً سرماخوردگی یا آنفولانزا داشتن؟ اگر بله دقیقا کی بوده و درمان گرفته بودن یا ...

اره سرما خورده بود برا همون دکتر آزمایش خون نوشت ک عفونت نباشه توش الان جزاپن چیز خطرناکی داره کم خونیش زیاده یعنی؟؟

اصلا نگران نباشیناخیراً سرماخوردگی یا آنفولانزا داشتن؟ اگر بله دقیقا کی بوده و درمان گرفته بودن یا ...

تقریبا دوهفته ایی هست ۸روز تب داشت الآنم آبریزش بینی داره آزیترومایسین خورده سه روزه تب نداره دیه

تالاسمی چیه😢