یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
یه حسی بهم گفت باید یه رفتاریو اصلاح کنی بعدش میری تو رابطه نمیدونم چقدر درسته
وای چه رفتاری ؟
اره خودمم همچین حس میکنم اما دقیقا نمیدونم چه رفتاری
لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
آینده کاری روشنی داری و اطرافیانت به شدت حسودن از طریق شغلت با یه مردی اشنا میشی که قبلا یه نامزد دا ...
میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
وضع مالیمونو چطور پیشبینی میکنید؟ طرفم کارشو ادامه میده یا شرکت برادرش میره؟
الان شاید زیاد وضع خوبی نباشه بازم نمیدونم اما ب مرور زمان انشالله بهتر میشه، اون شخص مورد نظر هم مردد هست نمیدونه کدوم رو انتخاب کنه اما بیشتر حس میکنم مایل ب شرکت برادر