2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون واکنش نامزدم زیادی تند نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بجز اون کشیدن مانتوت واکنش طبیعی بوده من حقو میدم بهش ولی دیگه اینکارو نکن

همون منم اینکه یهو مانتومو کشید شوکم کرد ...دوساله همچین چیزی ازش ندیده بودم 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

تو زندگی هم میخوای تا بحثت شد بپوشی بری؟ تا کی میری ؟ کجا میری؟ باید بتونین با صحبت اروم مسایلو حل کنین. به نظرم واکنشش عادی بوده شوکه شده که شریک زندگیش از حل مسایل فرار میکنه

اوایل که قهر کنی قاطی میکنن دو سه سال که بگذره در و باز میکنه میگه هر جا میخوایی بری برووووووو یه ن ...

منم عصبی شده بودم دیدم گرفت خوابید،نمیدونم ولی بازم اجازه داشت اونجوری واکنش نشون بده؟

چه بد باهات برخورد کرد همه تو خونه خودشون زبون دارن‌ولی بیرون هیچی نیستن

والا همه که میگن من بدبرخورد کردم!بخدا اصلا خیلی شوکه شدم اصلا مات و مبهوتم همینجور

تو زندگی هم میخوای تا بحثت شد بپوشی بری؟ تا کی میری ؟ کجا میری؟ باید بتونین با صحبت اروم مسایلو حل ک ...

بازم باید اونجوری واکنش نشون میداد؟میترسم نکنه دست بزن داشته باشه

آخه اول خودش بحثو شروع کرد،دید ناراحتم سرشو کرد زیر پتو خوابید،منم لباسامو پوشیدم اصلا سرشم نیاورد ب ...

متوجه رفتنت نشده همچین موقع هایی سعی کن تودار باشی نتونستی هم تحمل کنی ب خودش بگو برسونتت خونه . مردا هم کلا همینن فقط بی توجهی روشون جوابه ن عصبانیت و بحث حالا میخواد هرموضوعی باشه .

متوجه رفتنت نشده همچین موقع هایی سعی کن تودار باشی نتونستی هم تحمل کنی ب خودش بگو برسونتت خونه . مرد ...

نمیدونم شاید منم اشتباه برخورد کردم،ممنونم از راهنماییت