2777
2789

زمانی ک گفتم باردارم هیچ واکنش خاصی نشون نداد، بعد ک دختر شد گفت اعیییییییی، مث اینکه حالش بهم بخوره، بعدم ک زایمان کردم جاریم ک تبریک گفت مادرشوهرم در جوابش گفت انشالله پسر عموش

من از همین الان استرس دارم اگر حالا بچه اونا پسر باشه مادرشوهرم دیگ مدام تیک بندازه و پزشو ب من بده 

من ک همیشه از دخترم دفاع میکنم و ارزششو پیششون بالا بردم ولی نمی‌دونم از دست مادر فولاد زره ب کجا برم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی اگه تو موقعیت شما بودم 

و مامان بزرگ بچم فرق بزاره نه تولد دعوتش میکنم نه هر ماه بچم رو میبرم پیشش ! مهمونی هم بدم دعوت نمیکنم

واقعا چندشه که این فرق گذاشتن از طرف زن هاست 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چ مادر عقب مونده ای حقیقتا 

حالم از این مدل حرفا بهم میخوره ..

یعنی اینقد حساس شدم رو مسئله قابلیت اینو دارم ک کسی چیزی بهم بگه درجا پاره اش کنم بزارمش کنار !

خداروشکر فعلا کسی چیزی نگفته

لطفا لایک نکنید❤