2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تجربه خودمو میگم

دو بار خرید کردم خیلی خوب بود 

یه آپشن باسلام اینکه تا وقتی کالا به دست شما نرسه و رضایت نداشته باشی پول رو به غرفه دار نمیده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من تجربه خودمو میگمدو بار خرید کردم خیلی خوب بود یه آپشن باسلام اینکه تا وقتی کالا به دست شما نرسه و ...

حالا اگه رضایت نداشته باشی چی میشه؟نه پول نه جنس برای غرفه دار؟ اینجوری که غرفه دار ضرر میکنه

راضی بودی ؟

راضی بودم ولی یه دروغی هم گفت که دیگه زیاد مهم نبود برام ولی مامانم خیلی بهش برخورد😂

یه پالتو سفارش دادم گفت وارداتیه ترکی، عکسشم بود پالتو مارک داشت ولی وقتی آورد هیج مارکی نداشت که هیچ، دوخته بودش و رنگ خودکاری که برای الگو کشیده بود رو پارچه هم معلوم بود اصن و جنس اصل ترکی هم ک معلوم بود نیست همش پرز میده

ولی خب بازم میگم فروشنده ها یه عالمه‌آن و باهم فرق دارن