2777
2789

من نمیدونستم باردارم سر خود و بی جهت قرص میترونیدازول خوردم سه روز حدودا ۷ تا دقیقا یادم نیست ولی غک کنم ماه ۴ یا ۵ بودم شاید ۳ هفته و ۴ روز دقیق نمیدونم من همیشه رعایت میکردم اصلا قرص عفونت مصرف نمیکردم نمیدونم چ مرضی داشتم اون ماه مصرف کردم حتی یبار دندون درد شدید داشتم چون احتمال میدادم باردار باشم رجر میکشیدم ولی قرص نمیخوردم ماهی ک اصلا احتمال نمیدادم باردار باشم باردار بودم خیلی اعصابم خورده الان هفته ۱۱ هستم تست پاپ اسمیرمم التهاب شدید زده و سه تا قرص اریترومایسین به توصیه متخصص خوردم سه تا دیگ هم هست  ۵ نا دمیترون هم از هفته ۷ تا الان خوردم بخاطر حالت تهوع کیا تو بارداری قرص مصرف کردن مخصوصا میترونیدازول 

من تا ۹هفتگی نمیدونستم باردارم میگرن داشتم قرص مسکن زیاد خوردم

چیزی نشد خداروشکر

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم منم اوایل بارداری دندون درد شدید داشتم مترونیدازول استفاده کردم همین طور خشک کننده و استامینوفن و خدا رو شکر الان ۱۸ هفته هستم و بچه سالمه خدا وشکر دکتر گفت اوایل تأثیری نداره رو‌جنین استرس نداشته باش

من نمی‌دونستم باردارم سه روز روزی ۳ تا قاشق پونه دم میکردم می‌خوردم که پریود بشم. یا دوهفته روزی دوتا کپسول می‌خوردم پریود بشم. پونه مثل سم عمل می‌کنه و باعث سقط جنین میشه. الحمدلله الان ۱۷ هفته هستم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
قرص میترونیدازول از ماه اول مصرف کردین یا سه ماهه دوم سوم

نمیدونستم باردارم تا ی شب قبل زدن بی بی چک میخوردم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
نمیدونستم باردارم تا ی شب قبل زدن بی بی چک میخوردم

چطور شش ماه قرص مترونیدازول مصرف کردی یعنی تا ۶ ماه نفهمیدی بارداری به بچت مگه شیر نمیدادی شاید یه قرص دیگ مصرف میکردی مطمئنی میترونیدازوله؟