2777
2789

کی نیست جز حسام نواب صفوی 😑🤐

تو پیچش بری کلا برای هرمناسبتی عکس های خودشو فوتشاپ میکنه میذاره مثلا شبیه عکس حضرت عباس میکنه یا برای سال نو میلادی عکس خودشو ادیت میکنه میذاره تو پیجش 😑یا برای عید با عکس خودش کلیپ نوروز ادیت میکنه 😑چقد این بشر خزه خدایا بعد همین چندوقت پیش برای کریسمس عکس خودشو ادیت زد دوستم گفته براش کامنت گذاشتم که باز یه مناسبتی چیزی شده این بشر عکس خودشو گذاشته این وسط 😑🤐 بعد زده دوستمو بلاک کرده🤣

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گم شه بابا چسو

واقعا فقط دوست داره کامنتاش همه ازش تعریف کنن همه هم دخترا زیر پستاشن قربون صدقه اش میرن تو فالووئیگ هاش ۷ هزار تا دخترای داف و پلنگ و فالو کرده🤢

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خودشیفته ها اکثرا ک س خلن😂

تازه زیر پستاش فقط دختران که دارن قربون صدقه اش میرن🤣

۷ هزار تا دخترای داف و پلنگ رو فالو کرده