یکی از چشاش عفونت داشت خیلی هم کوچولو بود مثه اینکه مادر نداشت داشت از تو سطل اشغالی غذا میخورد استخواناشم یکم زده بود بیرون مادرم اجازه نمیده بیارمش خونه دلم خیلی براش سوخت قلبم آتیش گرفت که نمی تونم بیارمش خونه اگه ببرمش مامانم کلی غر میزنه بعد میندازتش بیرون میگه ببر سرجاش بزار من الان چیکار کنم الان خیلی دلم واسش میسوزه بعد همش میومیو میکرد با آهو ناله اینجاهم شهرستانه تهرانه همه پوزیی هستن کسی هم کمکش نمی کنه 😑😭گلبم شکستهههه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیز دلم. از لحن صحبتت کاملاً مشخص بود. یکی از بیرون پیام ها رو ببینه متوجه میشه 🙂
چیه هی متوجه متوجه میکنی مثه بچه کوچولوها از چی میترسی؟ معلومه که حرفای تورو بخونن میفهمن چه اشغالی هستی چی فک کردی؟ این طرز حرف زدنمم حقیقتا کم بود برات
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
خدایی ما از اولم بهش کاری نداشتیم این هی بهمون گیر میداد مگه ما چیکارش کرده بودیم که انقدر اذیتمون ک ...
عزیزم اینا همینحورین دیگه
به زور میخوان عقایده کثیفشونو تحمیل کنن اینجوری اموزش دیدن وگرنه حتی خودشونم افتقادی ندارن به حرفاشون فقط مغزشونو از دیت دادن درکی از چندش بودن حرفاشون ندارن و راحت به زبونشون میارن
دلمم میسزوه حقیقتا ولی خب..
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
آره عزیز دلم. از لحن صحبتت کاملاً مشخص بود. یکی از بیرون پیام ها رو ببینه متوجه میشه 🙂
من از بیرون پیام ها رو دیدم
عزیزم من اصولا آدما برام مهم نیستن . اما هزینه ی درمان شما رو حاضرم تقبل کنم .. اوضاع روانت خیلی خیلی داغونه و برای جامعه به شدت خطرناکی ... قبل از بچه ها و حیوانات درمانِ آدمایی مثل شما باید تو الویت باشه
لطفا یا دنبال درمانت باش یا به شدت از بقیه فاصله بگیر
یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan