2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 302 پست
هرطور میخوای از حرفم برداشت کن. اونی که عاقل هست خودش متوجه میشه 😉

اره دقیقا دقیقا بلخره یه حرفه حساب زدی
عاقل
نه مغزه پوسیده و گندیده:)

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبنیی همش دارن لایکم میکنن؟ برا من میاد نوتیفاش 

ینی جم کن برو 

کسی اینجا به کصش.رات و توهماتت حسودیش نمیشه

کسیم مثه تو کثیف نیس 

خب? برو به سیاحته خیالیت با پوله حاج ددی برس برو 

زندگی دارم من مثه تو نیستم 

ببخشید شما میتونید زنگ بزنید جایی یا سراغ دارید که کمک کنید؟

من تو گروه امداد و حمایتی میذارم 

اگر آدرس و عکسشو بده البته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آره عزیز دلم. از لحن صحبتت کاملاً مشخص بود. یکی از بیرون پیام ها رو ببینه متوجه میشه 🙂

چیه هی متوجه متوجه میکنی مثه بچه کوچولوها از چی میترسی؟ معلومه که حرفای تورو بخونن میفهمن چه اشغالی هستی چی فک کردی؟ این طرز حرف زدنمم حقیقتا کم بود برات 

من تو گروه امداد و حمایتی میذارم اگر آدرس و عکسشو بده البته

فعلا ان نمیشهدمنم با این روانی تنها گذاشته اینجا 

بیاد ببنده این تاپیکو بمولا سردرد گرفتم رسما انگار دارم با ی روانی سرو کله میزنن یه چیزایی میگه ادم هوش از سرش میپره معلوم نیس ادمه یا گاو

اسی بیا ادرسو عکس پیشولو بده این تاپیکم ببند این مریض بیشتر از این افکار کثیفشو نریزه بیرون حالمون ب ...

خدایی ما از اولم بهش کاری نداشتیم این هی بهمون گیر میداد مگه ما چیکارش کرده بودیم که انقدر اذیتمون کرد وجدان این وسط چی میشه؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

فعلا ان نمیشهدمنم با این روانی تنها گذاشته اینجا بیاد ببنده این تاپیکو بمولا سردرد گرفتم رسما انگار ...

الان دارم میخونم 😳😳😳

چقدر جامعه داغون شده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان دارم میخونم 😳😳😳چقدر جامعه داغون شده

ینی باید کله هیجده صفحه رو بخونیا کلشو 

حرف حرفه جمله هاش انقدر کثیفه ادم واقعا عصبی میشه

خدایی ما از اولم بهش کاری نداشتیم این هی بهمون گیر میداد مگه ما چیکارش کرده بودیم که انقدر اذیتمون ک ...

عزیزم اینا همینحورین دیگه

به زور میخوان عقایده کثیفشونو تحمیل کنن اینجوری اموزش دیدن وگرنه حتی خودشونم افتقادی ندارن به حرفاشون فقط مغزشونو از دیت دادن درکی از چندش بودن حرفاشون ندارن و راحت به زبونشون میارن 

دلمم میسزوه حقیقتا ولی خب..

آره عزیز دلم. از لحن صحبتت کاملاً مشخص بود. یکی از بیرون پیام ها رو ببینه متوجه میشه 🙂

من از بیرون پیام ها رو دیدم

عزیزم من اصولا آدما برام مهم نیستن . اما هزینه ی درمان شما رو حاضرم تقبل کنم .. اوضاع روانت خیلی خیلی داغونه و برای جامعه به شدت خطرناکی ... قبل از بچه ها و حیوانات درمانِ آدمایی مثل شما باید تو الویت باشه 

لطفا یا دنبال درمانت باش یا به شدت از بقیه فاصله بگیر