یکی از چشاش عفونت داشت خیلی هم کوچولو بود مثه اینکه مادر نداشت داشت از تو سطل اشغالی غذا میخورد استخواناشم یکم زده بود بیرون مادرم اجازه نمیده بیارمش خونه دلم خیلی براش سوخت قلبم آتیش گرفت که نمی تونم بیارمش خونه اگه ببرمش مامانم کلی غر میزنه بعد میندازتش بیرون میگه ببر سرجاش بزار من الان چیکار کنم الان خیلی دلم واسش میسوزه بعد همش میومیو میکرد با آهو ناله اینجاهم شهرستانه تهرانه همه پوزیی هستن کسی هم کمکش نمی کنه 😑😭گلبم شکستهههه
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دیگه حرفا و چرتو پرتات تموم شد نه؟ تا همینجا بهتون یاد میدن؟ برو به حاج اقاها سلام برسون بگو اینا اپدیت شدن دیگه نمیشه با یه کتاب و دوکتاب جلوشون وایستاد بلکه با ایدیه فیکش بره تو اینیستا چیزای جدید یاد بگیره بیاد تو روبیکا بهتون یاد بده
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
ببخشید اگه باعث عصبانیت شدم ولی امیدوارم به خاطر حرف زشتت عذرخواهی کنی
این امیدتو با خودت به گور میبری عزیزه دلم امثال شماها مریضی بیش نیستن که متسفانه مریضیشون دامن یه جامعه رو گرفته عذرخواهی ؟ الان من فقط میتونم فوشه ناموص بدم بت میخوای؟
وییییی دکتره باباش؟ دکترای چگونه در مسیر بهشت جاودانه شویم داری؟ یا چگونه عقاید پوچ و کثیف خود را به دیگران تحمیل کنیم ؟ یا چگونه اگر کسی تحمیل شدن این عقاید را قبول نکرد به بند و زنجیر بگیریمش؟ حاجی دکتره؟؟؟
وییییی دکتره باباش؟ دکترای چگونه در مسیر بهشت جاودانه شویم داری؟ یا چگونه عقاید پوچ و کثیف خود را به ...
حاجی ۵۰ نفرو و میخره و آزاد میکنه فدات شم. من اگه بخوام تا ریز اطلاعات شما رو میتونم تا فردا در بیارم. دعا میکنم کمی با چشم باز بتونی به اطرافت نگاه کنی و این همه آدم نیازمندو از چشم نندازی.