2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 302 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ایدیمو بفرستم؟ همینجا اسکرینارو میفرستم دیگه نکنه پسری حاج اقا؟ دنبال زید میگردی؟ راستشو بگو شیط ...

ولش کن باهاش بحث نکن

امروز دخترم  رفته بود بیرون سوسیس خریده بود به این  گربه غذا داد بیایین عکسشو بزارم گوگولی هست 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
الهی خدا صدبرابرشو بت برگردونه هرچند به گفتن نیازی نیس برمیگردونه ذاتا هیشکی قده من از این مطمعن نیس ...

خکاهش میکنممم گلم ایشالله خدا به همون اندازه ای که به من میده صد برابرش به شما وخوانوادتون بده الهی امین❤

میرم میخونم و برای خواهرامم دعا میکنم 🌹🌹🌹🌹🌹

بدو حاج اقا بدو قضا شد وای مامان😂
ببین من پشیمون شدم از حرفم کاش هیچوقت نسلتون منقرض نشه ما میتونیم از ایران بریم از اونجا بهتون بخندیم شما نباشین افسردگیه مطلق اصن🤣
اون خواهرمون یه چی میدونسته ها میگفته ناراحتی از ایران برو:/ حقیقتا الان میفهمم بنده خدا قصدش خیر بوده:/ 🤣🤣

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بدو حاج اقا بدو قضا شد وای مامان😂ببین من پشیمون شدم از حرفم کاش هیچوقت نسلتون منقرض نشه ما میتونیم ...

اون طرف خودش زودتر از بقیه از ایران رفت😂🗿

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

امیدوارم بتونی با دید باز و ذهن باز به مسائل نگاه کنی 🌹🌹🌹🌹

عزیز 

جون مادرت جون بچه های بی سرپرست جون هر کی رو که دوست داری رو اعصابمون از این بیشتر راه نرو و ادا آدم خوبارو درنیار خواهششش میکنمم بس کن لطفا تمومش کن

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

چرا ایدیمو بفرستم؟ همینجا اسکرینارو میفرستم دیگه نکنه پسری حاج اقا؟ دنبال زید میگردی؟ راستشو بگو شیط ...

نه چون میخوام خودت ببینی که چقدر آدم مثل من درست فکر میکنن. مطمئن باش اگر پسر هم بودم نمیودم با کسی که انقدر اهل توهین و ناسزاست دوست بشم عزیزم. همینطور که الان که دختر هستم هم باهات دوست نمیشم هیچوقت هیچوقت

ولش کن باهاش بحث نکنامروز دخترم رفته بود بیرون سوسیس خریده بود به این گربه غذا داد بیایین عکسشو بز ...

ای خودا
منم چنتا گربه دارما
مستقل شم یکیم میارم نگه دارم فعلا واسه ننه بابا مزاحمن🤣 درسم دارم نمیشه رسید بهش ولی حیاط داریم و باغ تو باغمون با چنتا قوطی گذاشتم درست کردم براشون بارون اینام بیاد چیزیشون نمیشه الان چهارتایی شدن میخوابن اونجا یکیشونم کوچولوعههه
ی چنتای دیگم میان میترسن فقط غذا میخورن میرن

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بیخود میبینی؟ بیخود هی میگم داریم به یه روانی میگیم بابا تو روانی ایباز ادامه پیدا میکنهواقعا بی فای ...

😂😂😂😂خداییش ول کنین العان بحث گربه ی استار هست 

یکدفعه طرف گفته  چرا به کودک کار کمک نمیکنید؟

من العان امروز با دخترم رفته بودیم بیرون گوشت و سوسیس خریدیم  گربه عه دیده بود جلو پای دخترم میو میو میکرد بهش داد . دنبالمون راه افتاده بود دور پلاستیکه

العان دختر من باید میگفت بهت نمیدم میرم کودک کار پیدا میکنم ؟ خیلی بحث بیخود کردید 

بزار عکس گربه عه رو بزارم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
لذت میبری از توهین کردن عزیزم؟

عزیز شما داری درباره حرکت شهرداری که حیوون زنده رو میکشه و قتل میکنه کامنت مثبت میدی ولی محترمانه 

باور کن یسری از حرفا خیلی وحشتاکه هرچقدر هم بخوای با کلمات خوشگل بیانش کنی بازم از کثیفیش کم نمیشه