2777
2789

حس می کنم دیگه نمی کشم

هرچی می گذره به جای بهتر شدن بدتر و بدتر می شم

هر بار بدتر وحشت می کنم

هربار بدتر و بیشتر پنیک می شم

هربار بیشتر حساس می شم و از ترس؛ حساسیت های حسیم هم ده برابر بدتر می شن

همش وسواس هام بیشتر و بدتر می شن سر این موضوع؛ دیگه خیلی چیزها رو نمی خورم از ترس!! خیلی کارها رو نمی کنم از ترس! کارها و چیزهایی که حتی مربوط هم نیستن!!

این درد داره من رو نابود می کنه!

دلیل اصلی بخش زیادی از مشکلاتیه که توی زندگیم دارم...

ولی کسی نمی فهمه نمی فهمه نمی فهمه...

همه اون احمق هایی که از فرط درماندگی به سختی زیاد براشون سعی کردم توضیح بدم و کمک بخوام؛ بهم گفتن سوسولی!!! گفتن برای همه سخته!! همه خوششون نمیاد!!!

حتی روانشناس عالی و کارپشته هم همچین چیزی بهم گفت!! به سختییی فراوان براش توضیح دادم گفت باید کنار بیای مثل بقیه!!!

چی؟! چطوری؟! چطوووریییی؟؟!!! عزیز منننن 8 سال و نیم گذشته!!! فکر نمی کنی اگه شدنی بود تا الان دیگه کنار اومده بودم؟!!

این درد تهش باعث می شه یه کاری دست خودم بدم...

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

از چی میترسی؟ چی باعث میشه پنیک بشی؟ حتما ریشه در گذشته داره باید ریشه‌ای حل بشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارو گرفتی؟

دارو برای چی بگیرم:)؟

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
چی شده عزیز دلم

اخه برای شما هم بگم که تعجب کنین فقط؟؟  

چیه مشکلت تجاوز؟

نه بابا... بگم شما هم می خندین اصلا هیچچچکس نمی فهمه هیچکس درک نمی کنه...

همه به نوعی درد کشیدن یکی پنج سال یکی ده سال یکی بیست سال یکی تا لحظه مرگش 

من خودم ۲۳ سال درد کشیدمو تحمل کردم تازه هنوزم ادامه داره ها ولی خوب کمرنگ تر شده 

من خودم مطالعه کردم هیچ پزشکی تراپیستی ب دادم نرسید خودم خودمو قوی تر از تحمل دردام کردم شاید بگی داره شعار میده ولی مسیری ک رفتم جواب داد