2777
2789
عنوان

چقد کسایی که نیان مدرسه اعتراض میکنن بی فرهنگ و عقب افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلم الگو هستهمه جا استاندارد براش تعریف شدهتوی ایران کمی سخت گیرانه‌س اما بهرحال قانونهمعلومه شما م ...

دانش اموزه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
دهمم

چقدر زود وارد بازارِ انگولک کردن چهره ات شدی 

حیف قیافه ی خودت نیست ؟ 😓

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چطور به تو گیر ندادن؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بخدا اعصابم خورده 😂😐 

همش بهم گیر میدن ناظم و مدیر 

ولی میدونن نمیتونم منو بیرون کنن فقط خودشونو خسته میکنن

نصف نیاز مالی مدرسه رو بابام تامین میکنه 

خدا لعنتشون کنه