2777
2789
من کمتر از اونی هستم که نصیحت کنم
خیلی هم حرف زدم
ولی این چیزایی که گفتم رو با چشم خودم نتیجش رو دیدم

مادرشوهری کار هرکسی نیست
مثل اینکه مادرشوهر شمام خیلی رفتار خوبی نداره

ولی همیشه مثل یه زن فخمیده رفتار کن و موقع عصبانیت به خودت بگو:من خدا رو دارم اینا کین؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانومه قبلن میومد خونه ی ما کار میکرد از مادر شوهرش برا من تعریف کرد،دلم میخواست برم مادرشوهر خودمو بوس بارون کتم

می گفت روز اولی که عقد کرده بوده مادر شوهرش با کمربند میاد می زنتش و می برتش تو زیرزمینو بهش میگه باید لخت بشی من ببینمت
میگه چرا؟
میگه برای اینکه ببینم پسرم زن عیب و ایراد داره نگرفته باشه
اون وقت پسر خودش که شوهر همین خانوم بوده نصف بدنش سوخته بوده و خیلی چندش آور بوده

هروقت بدی بهم میکنن میگم خداروشکر که کتکم نمی زنن
اخه وقتی جوونی ادم بره بعدش دیگه میخام چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

هزار بار گفتم من ناراضیم کو گوش شنوا؟؟!!!!!!!!!!!!!

من موندم چه جوری از گلوشون پایین میره هیچیشونم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!
نینی ناز خرج تراشی که شوشو نخره چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا" بهش میگم ما توی این 6سال جایی نرفتیم دیگه خسته شدم بیا بریم مسافرت میگه نههههههههههههههه من مهمون دعوت کردم !!!!!!!!!!!!!!!
به قول مامان آینده صبر کن نتیجه اش رو میبینی. کاری نمیتونی بکنی حداقل به خودت آرامش بده.داشتن یه شوهر بچه ننه هم بهتر از نداشتنش هست. حداقلش دستش تو جیب خودشه و محتاج خونوادش نیستی.که حتی برات مشخص کنن کی بچه دار بشی. مطمین باش اونا هم به سزای کارشون میرسن.و فکر کن ببین حاضر بودی جای مامان آینده بودی که شوهرت محتاج اونا بود به خاطر همین باید مدام تخمل میکردی و هیچ حرفی هم نمیتونستی بزنی
مگه میشه ؟؟؟
زندگی بدون خانواده ی شوهر امکان نداره !!!
برا خودت زندگی کن ولی با سعه صدر
همش به خودت بگو من یه زن بالغم و اونا مثل بچه ها رفتار می کنن
من تو پروفایلت دیدم 29 سالته
پس چرا انقدر کم تحملی؟؟؟
می دونم که
اونا هم خیلی اذیت می کنن
ولی باید خودت حرمت خودت رو حفظ کنی
سوگل جونم
برام دعا کن
منم به دعای شما دوستان گل نیاز دارم
ایشالله همه زندگیشون خوب و خوش باشه
ولی زندگی بدون مشکلات قدر دانی و شکرگزاری رو از یاد آدم میبره
بعضی ها با مریضی و بچه ی ناقص و ... امتحان میشن
لابد امتحان بعضی زنها هم زندگی باشوهر و فامیل شوهره دیگه...
خداروشکر که سالمیم و خدا اینجور امتحانا رو برا ما گذاشته
وگرنه که امتحان های دیگه خیلی سخت تره!!!
مامان آینده جون. من واقعا به حالت غبطه میخورم که اینقد قلب بزرگی داری. و اینقد عاقلی که خودت میدونی چطوری با مشکلات کنار بیای. امیدوارم خوشبخت بشی. ولی واقعا اگه بچه میخوای خودتو ضجر نده. اقدام کن بگو از دستم در رفت. حد اقل یه دلخوشی واقعی برا خودت داری. وقتی دنیا بیاد همه عاشقش میشن.
ممنونم سوگل جونم
من که خودم خیلی بدم
خیلی اشتباها کردم و ناشکریا
خوشی برای همه رو از خدا می خوام به خدا، ولی کلاً از دست کسایی که همیشه نصفه ی خالی لیوان رو مبینن دلم میگیره(البته منظورم به درسای گل نیستا)
کلاًدارم میگم
مگه ما از خدا طلبکاریم؟؟؟مگه فقط زندگی خوشی داره
به قول معروف :
خدایا به خاطر تمام
چیزهایی که:

دادی ندادی،
دادی پس گرفتی،
ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا میخوای بدی،
دادی بعدا میخوای پس بگیری،
داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس میگیری، پس گرفتی دادی،
پس گرفتی بعدا می خوای بدی،
اگه می دادی پس می گرفتی نداده بودی فکر می کردی دادی ازت
ممنون ممنووووووووووووووووووووووووووووون خدا جون

مشکل من اینه که شوهرم هم تحت تاثیر مامان و باباش قرار گرفته و همش میگه بچه دار شدن خیلی پول می خواد
منم همش میگم خدا روزیش رو می رسونه ولی چون مامانش ذوقش رو کور کرده اصلاً کلاً میگه بچه نمی خوام که بیاد و تو این دنیای بد زندگی کنه

هرسال موقع محرم میگم ایشالله سال دیگه منم بچم رو میبرم مراسم شیرخواره ها به یاد حضرت علی اضغر
ولی هر سال دریغ از پارسال....
2810