2777
2789
عنوان

فرش رنگ کرم موزی

178 بازدید | 23 پست

دوستان به نظرتون فرش کرم موزی که امسال مد شده قشنگه؟ عکس

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس داری؟

بله بتونم الان میزارم عزیزم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من ندیدم

منم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

گلم چه نوع رژیمی گرفتی و چند کیلو کم کردی؟من ۷۵ بودم الان ۸۵ دلم میخواد بشم ۷٠ 

لاغر شدی؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

دوستان من عکس میارم تو ارسال نظر چرا ارسال نمیشه ؟ کدوم قسمت بزنم؟

سرچ کردم قشنگن چی بودن این طوسیا. فقط روشنن

میگم دلمو نزنه البته کرم هست ، کرم چند نوع داریم کرم سفید، کرم شکلاتی این کرم موزی هستس

گلم چه نوع رژیمی گرفتی و چند کیلو کم کردی؟من ۷۵ بودم الان ۸۵ دلم میخواد بشم ۷٠ لاغر شدی؟

ورزش خیلی مهمه و کالری شماری ..اینکه هر چیزیو کم بخوری نه اینکه نخوری دلت بخواد و حریص بشی ..خیلی از قرص لاغری زینوور تعریف میکنن من نخوردم

سرچ کردم قشنگن چی بودن این طوسیا. فقط روشنن

منم طوسی دوست ندارم دلگیره انگار

عکس که نیومد ولی توی نت دیدم احساس میکنم خیلی زود هم لک بگیره هم کثیف بشه

تقر یبا کرم متوسط هست نخ ابریشم میخوام و اینکه ۲تا برای مبل کلاسیک و میز غذا خوری میخوام که کناره، برای تی وی روم و دم دستم میخوام قرمز ترکمن بردارم چون بچه دارم

من ندیدم

عکس فرستادم عزیزم