2777
2789
یکم اب مرغ زدم

سیب زمینی باید پودری باشه و زرد 

که بعضی سیب زمینی ها سفید و چسبناک هستن 

وقتی سیب زمینی چسبناک هست، دیگه نباید آب مرغ بزنی و باید بزاری سیب زمینی سرد بشه

اما اگه سیب زمینی پودری باشه، میتونین 1_2 قاشق آب مرغ غلطیظ رو هم با سس و ماست و...، با سس قاطی کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بد میشه قابل خوردن نیست منم چند ماه پیش همین مشکل پیدا کردم انگار سس مایونز تبدیل به روغن مایع شد اف ...

عزیزم من سس مهرام خریدم شما علت روغنی شدن اولویتو فهمیدی؟ من نمیدونم از سسه یا چی ولی سس مهرام که سس عالی هستش ی کوچولو خیلی کم اب مرغ ریختم ب سس سس هم زیاد زدم چون حس میکردم نیازه اخرش ی وجب روغن وایساد بالا اولویه

عزیزم من سس مهرام خریدم شما علت روغنی شدن اولویتو فهمیدی؟ من نمیدونم از سسه یا چی ولی سس مهرام که سس ...

منم سس مهرام زدم شاید برای داغ بودن مواد بوده 

من موادم سرد بود ولی آخر سر یکم ذرت ریختم میگم شاید برای اون بوده 

باورت نمیشه بعد سه ماه هفته پیش باز الویه درست کردم 

دیگه مثل قبل خوشم نمیاد چون ظاهرش خیلی بد بود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .