2777
2789

یه مرد که زنشو تو عقد طلاق داده بود 

و ۱۴سال ازم بزرگتر بود 

رییس بانک بود

خلاصه یکی از فامیلای عروسش منو معرفی کرده بود بهش 

همش بهم می‌گفت اینو من واست پیدا کردم و بقیه دخترای فامیلم هستن که معرفی کنم.

البته من چون خانوادم خودشونم تو بانک بودن معرفی کرده بود.

خلاصه ما داشتیم آشنا می‌شدیم یه روز رفتیم بیرون که بشناسیم همو بیشتر 

و در کمال ما باوری اون آقا رفت از سوپر مارکت دوتا رانی خرید و یه بسته دستمال کاغذی و اومد گفت بریم ویلا 

گفتم نمیام و قهر کرد کلا حرف نمی‌زد و یجوری بود کلا 

اومدم خونمون دیگه دلم نمی‌خواست باهم ادامه بدیم ولی روم هم نمیشد بهش بگم اونوقتا خیلی اهل رودرواسی بودم

بعد خودش فهمید واسه اینکه ضایع نشه زود تر از من گفته بودن نمی‌خوایم 

خلاصه عمه زنگ زد گفت گفتن چون دختره روستاییه بره با همون روستاییا ازدواج کنه 

گفتم عمه من اگه بخوام همین الآنم میتونم باهاش ادامه بدم 

بعد هی حالت تیکه و کنایه می‌گفت اگه میتونی پس ادامه بده 

گفتم خب نمی‌خوام گفت حالا که اونا گفتن نه توهم نمی‌خوای 

خلاصه هرچی حرف بود بار من کرد و بعدم مرد 

قبل از مرگشم زنگ زد ازم حلالیت گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وسواس فکری داری انگار چقد این موضوع ذهنت رو درگیر کرده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

😐عمت مرد

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

تجربه بهم ثابت کرده خواستگاری که فامیل به آدم معرفی کنه بدرد سطل آشغالی میخوره چون اون طرف اگه واقعا آدم حسابی بود هیچ وقت مارو معرفی نمیکردن بهش که مبادا خوشبخت بشیم و از بچه و همسر هاشون بالاتر باشه همسر ما 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

توی پربازدید گفتی؟

کاش تاپیکتو ببینه اون کاربری که میگفت دختر برادرشوهرم خیلی خوشگل و ماهه ۲۳-۲۴ سالشه اما یکم پاش میلنگه و میترسم شوهر نکنه هیچوقت و دایش که ۳۰وهورده لی بود و با ذوتا بچه طلاق گرفتع بود رو برلش درنظر گرفتع بود که معرفیشون کنه