2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
آدمیزاد الکی نمیترسه آدم ناآگاه میترسه بارداری خارج از رحمی هم با معاینه و سونو مشخص میشه الکی واسه ...

باشه عزیزم چرا میزنی ببخشید ک اگاهی راجع ب این موضوع ندارم بار اولمه و از خانوادم کیلومترها دورم و مادرشوهرمم میخواد سر ب تنم نباشه پس هیشکیو ندارم ک ازش بپرسم توی اینترنتم هزارتا تجربه مختلف هست

ای جان مبارک باشه اولین اقدام اینه که دنبال منفی و اینا نری بعدم انتخاب متخصص زنان و پیگیری های بعدی

فدات بشم یاسی جون اره انشالله تا ببینم جواب تست چی میشه همیشه دو ساعته میومد امروز الان ۶ ساعته هنوز نذاشتن روی سایت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکه مثبت شد برو یه دکتر زنان، نمیخواد خیلی سخت بگیری اولشفعلا یه دکتر برو برات سونو و آزمایش اگه لاز ...

الهی انشالله اگر میخوای خدا بهت ی کوچولوی نازنازی بده راستش اصلا برنامه ریزی شده نبود و خب منم اصلا سر در نمیارم ازین چیزا اره حتما این کارارو میکنم دستت درد نکنه فاطمه جون مرسی برای راهنماییت

الهی انشالله اگر میخوای خدا بهت ی کوچولوی نازنازی بده راستش اصلا برنامه ریزی شده نبود و خب منم اصلا ...

قربونت عزیزم 

امیدوارم یه بارداری سالم داشته باشی

اگه قبلش برنامه ریزی نشده پس حتما برو دکتر 

احتمالا باید ویتامین دی و فولیک اسید بخوری