2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سال ۹۹تو دفترچه یادداشت گوشیم نوشته بودم شوهرم چه ملاکایی داشته باشهامسال که نامزد کردم تقریبا هم ...

منم نزدیک۱۵روزه می‌نویسم خیلیم امیدوارم و رهاسازی میکنم بنظرتون معمولاچن مدت بعدممکنه اتفاق بیوفته

منم نزدیک۱۵روزه می‌نویسم خیلیم امیدوارم و رهاسازی میکنم بنظرتون معمولاچن مدت بعدممکنه اتفاق بیوفته

نمیدونم ولی بهش فکر نکن دیگه من مینویسیم و بهش فکر نمیکنم مثلا نوشتم من تا پایان فلان ماه یا اوایل فلان ماه نامزدی میکنم دقیقا ۴ماه نامزدی کردم

نوشتم فلان تاریخ عقد میکنم دقیقا روز اخر ماه عقد کردم

🥲♥️

💍♥️

نمیدونم ولی بهش فکر نکن دیگه من مینویسیم و بهش فکر نمیکنم مثلا نوشتم من تا پایان فلان ماه یا اوایل ف ...

من تاریخ نامزدی وننوشتم،امانوشتم برای مثال تاتابستان سال آینده ازدواج میکنم اینطورم ممکنه؟؟

من تاریخ نامزدی وننوشتم،امانوشتم برای مثال تاتابستان سال آینده ازدواج میکنم اینطورم ممکنه؟؟

اره بابا مثلا به فرض من نوشتم اخر تیر یا نهایت اوایل مرداد

اینطوری مینویسم

💍♥️

الانم نوشته بودم بهار برم سر خونه زندگیم که پسر برادرشوهرم امروز فوت شد😔🖤دیگه فکر نکنم بشه

💍♥️

الانم نوشته بودم بهار برم سر خونه زندگیم که پسر برادرشوهرم امروز فوت شد😔🖤دیگه فکر نکنم بشه

ععع متاسفم اشکال نداره گلم همین ک به خواسته تون رسیدی ومیخایین ازدواج کنین کلی ارزشمنده