2777
2789

چراهمه باهام بدن درحالی ک من فقط خوبی کردم بهشون چرااا اخه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چون خوبی تبدیل ب وظیفه شده هیچکس لایق محبت زیادی نیست منم ی روز این اشتباه میکردم ولی دیگه نه

الان من همزمان از همه بدی دیدم موندم بخدا تنها شدم 

جیگرم اتیش گرفته چرا باید تنها بمونم بعد اونایی ک باهم بدن پیش من بد همو میگفتن باهم خوبن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان من همزمان از همه بدی دیدم موندم بخدا تنها شدم جیگرم اتیش گرفته چرا باید تنها بمونم بعد اونایی ک ...

این تنهایی شرف داره به بودن کنار اون ببخشید کثافتا 

اونا ذاتشون ب تو نشون دادن ذاتشون کثیفه

الان من همزمان از همه بدی دیدم موندم بخدا تنها شدم جیگرم اتیش گرفته چرا باید تنها بمونم بعد اونایی ک ...

توام اصلا ب روی خودت نیار با هر کسی مث خودش رفتار کن اگرم چیزی گفتن بگو منم مث تو رفتار میکنم مگع بده ؟؟؟؟؟

این تنهایی شرف داره به بودن کنار اون ببخشید کثافتا اونا ذاتشون ب تو نشون دادن ذاتشون کثیفه

اره تنهایی برامم مهم. نیست یه چیز دیگه برام. مهنه اینکه حقمو بخورن از نبودن سواستفاده کنن و حقمو بخورن از بچگی من از همه چی محروم بودم الانم ارثمو 

اره تنهایی برامم مهم. نیست یه چیز دیگه برام. مهنه اینکه حقمو بخورن از نبودن سواستفاده کنن و حقمو بخو ...

خودت نزار ازت سو استفاده کنن 

از حقتم نگذره هر جور شده ارثت بگیر ازشون 

توام اصلا ب روی خودت نیار با هر کسی مث خودش رفتار کن اگرم چیزی گفتن بگو منم مث تو رفتار میکنم مگع بد ...

اللن همشون منو کم محل کردن ینی توهین علنا کسی خبرمگ سرتغمو نمیگیرخ یبار زنگ زدم به یکیش جوتبم نداد عمدی من فقط بدونم ارثمو میگیرم ول میکنم میرم اصلا ازین شهر

خودت نزار ازت سو استفاده کنن از حقتم نگذره هر جور شده ارثت بگیر ازشون

چجوری بگیرم در بیاد بگه مال خودمو دوس دارم بدم ب فلانی همشم میگه تو کاری برام نمردی درحالی من مارایی مردم ک هیچ احدی برای مادرش نکرد چی بگم اصلا کوره نسبت به من بخدا منی چ اهل این چیزا نیستن امروز میگفتم یه دعای محبت بگیرم ببینم درد این ادم چیه 

برو حضوری بهشون بگو ارثمو میخوام

هوووءوو نمیشناسیش بدتر میشه

موندم بخدا چیکار کنم 

چی بگم والا ادم قدر نشناسی هست شایدم براش دعا گرفتن

از بچگیم ک ب دنیا اومدم چم دیدنم نداشت ولش میکردی منو میکشت