2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا روزه داره و نمازش که معروفه. دعای ماه رجب هم هست و زیارت ناحیه مقدسه هم خیلی سفارش شده

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

لیله الرغایب 

شب آرزوها نیستتتتتتتتت

حال ندارم توضیح بدم سرچ کنید متوجه میشید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
به اولین پنج شنبه ماه رجب، لیله الرغائب یا شب آرزوها گفته می شود

خیر 

این آرزوها اشتباه رایجه بین مردم 

لیله الرغایب شب رغبت هاست 

رغبت با آرزو متفاوته 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

https://www.mehrnews.com/news/3598642/%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D8%A6%D8%A8-%D8%B4%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%B1%D8%BA%D8%A8%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%A8-%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%87%D8%A7

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/12/16/1963576/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%B9%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%84%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D8%A6%D8%A8-%D8%B4%D8%A8-%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA

خیر این آرزوها اشتباه رایجه بین مردم لیله الرغایب شب رغبت هاست رغبت با آرزو متفاوته

رغبت آرزو هم معنی میشه.

طبق فرهنگ لغت:

آرزو، آرزومندي، اشتياق، تعشق، تمايل، خواست، ميل، هوس

رغبت آرزو هم معنی میشه.طبق فرهنگ لغت:آرزو، آرزومندي، اشتياق، تعشق، تمايل، خواست، ميل، هوس

عزیزم حالا شما قبول نکن ولی این شب اونجوری نیس که مردم بشینن آرزو کنن برآورده بشه بالن هوا کنن و این کارا 

تازه کلمات عربی رو بعضا نمیشه درست و دقیق ترجمه کرد 

اصل کلمه چیز دیگه ایه