یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
برف کجا بود شهر من بعداز مدتها ساعتا ۹ صبح دوتا قطره بارون بارید الانم داره به شدت باد میاد که اثری از اون دو قطره بارون نمونه 😐😕🥲
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤