2777
2789
عنوان

این ویروس جدیدو کی گرفتهههه

635 بازدید | 36 پست

چند روز بود بدن درد بی قرار بودم دو بار دکتر رفتم. از دیروز منگی سر گیجی حالت تهوع و شدیدا بی اشتها شدم طوری که سرمو محکم بستم اونقدر حالت منگی دارم پدرم دراومده دیگه شمام اینطوری شدین؟ گرفتگی گوش اینم هست ی‌تونم بشینم نمی‌تونم دراز بکشم لرزش دستا حتی درد خفیف چشم‌ها

برام صلوات میفرستین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من دو روز بدن درد و تب داشت کمی هم حالت تهوع .سردرد و سرگیجه هم داشت

ممن به به خاطر اعصاب قبلاً منگی سر خیلی کشیدم و به خاطر همین منگی و گیجی سر اونقدر عذاب کشیدم که حد نداره چند وقت قرص اعصاب خوردم حالا این حرفا برای چند سال قبله منگی و گیجی سر منو از قبل خیلی اذیت کرده ولی این این سری فکر می‌کنم به خاطر سرماخوردگیه گیجی سر همسرتون چند روز طول کشید و کاری برای بهتر شدنشم کرد؟

برام صلوات میفرستین
من دوروز حالت تهوع داشتم اصلا نمیتونستم چیزی بخورمبا سرگیجه یکمیه روزم گلودرد داشتم

ببرای سرگیجه یا حالت تهوعتون کاری کردین؟ اینا خیلی منو دارن عذاب میدن

برام صلوات میفرستین
ممن به به خاطر اعصاب قبلاً منگی سر خیلی کشیدم و به خاطر همین منگی و گیجی سر اونقدر عذاب کشیدم که حد ...

والا فقط دمنوش بهش میدادم با مسکن برای درد و تبش و شربت دیفن هیدرامین

رب عناب و پیگیر نشدید درست کنید؟

خخودم خیلی حالم خرابه نا ندارم بلند شم کسی هم نیست بگرده اناب تازه پیدا کنه برام درست کنه ینا همشون یه آدم سرحال می‌خواد من حتی نمی‌تونم از جام بلند شم بشینم

برام صلوات میفرستین
خخودم خیلی حالم خرابه نا ندارم بلند شم کسی هم نیست بگرده اناب تازه پیدا کنه برام درست کنه ینا همشون ...

تلفنی به فامیل بسپار نمیخواد بیرون بری با مادرتم که همسایه هستی پسرت از عفونت سینوس هاش که الان به گوش و گلو زده عذاب میکشه باور کن تنها درمانش همین رب عنابه 

پارسال پسرم ماهی ی بار تب میکرد نمیتونستم از شیر بگیرمش ازتب مدیترانه ترسیدم بردم دکتر روماتولوژی دوماه فرصت داد هر روز ۴ بار دمای بدن و چک کنم هروقت بالای ۳۸ رفت ببرم پیشش با استرس دماسنج میزدم ی روز شانسی همون دکتر گیاهی رو پدرم رفته بود دارو بگیره دیده بود بازه تلفنی گفتم گفت فقط از گوششه۴۰روز رب عناب بده ۳ هفته دادم اون ماه تب نکرد خداروشکر ماه بعدم چک کردم بردم دکتر نشون دادم گفت تب مدیترانه نیست گذری ن اینکه توضیحی بدم گفتم رب عناب دادم دیگه تب نکرده خندید محل نداد دیگه همون شد تا الان رب عناب شده عصای دستم الان سرماخورده بود در کنار رب عناب از اون شربت گیاهی هم میدادم خداروشکر بی حال نمیشه بی اشتها نمیشه دوره اش میگذره ویروسم بگیره دورازجونش تبم کنه همینه چون عناب طبعش معتدله برا تبم خوبه جدا از مشکل عفونت  

من اینهمه هولت میدم پاشو ی کاری کن باورکن درست کنی ۳ روز بخوری خودتم سرپا میشی