2777
2789

اینکه می گن بعدش ادم خیلی پشیمون میشه و اینا درسته؟؟

یا اینکه می گن روح همون لحظه سقوط می کنه چی؟

و اینکه اگه تجربشو داشتید چی شد که خواستید به زندگی ادامه بدید؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خیلیا بودن .شب ساعت ۱۲  تاپیک بزنن میبینی خیلیا اینجا خودکشی ناموفق داشتن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه بار زیاد پشیمونم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

بلع نکن فقط حرف واسع خودتت میذاری بعد همه ب چشم ی دیونه و روانی بی اعصاب نگاهت می‌کنند ببخشید رم حرف زدم ولی ب جای این ب فکر ب خدا فکر کن 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یه مرد ۶۵ ساله شش هفت سال پیش سم خورده بود خودکشی کنه اما پشیمون شده بود اومد درخونه به همسرم میگفت منو برسون بیمارستان سم خوردم بمیرم اما نمیخوام بمیرم رسوندش اما مرد

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
من قصدش رو داشتم لحظه اخر به خودم یه فرصت دیگه دادمتنها راهش حرف زدن با یه ادم معتمد هست یه متخصص

عزیزم من هیچ وقت فکر نمی کردم یه روز حتی بخوام به خودکشی فکر کنم..

ولی جدیدا متوجه وقتی خیلی غمگین هستم ناخوادگاه انگار تو ذهنم به عنوان راه حل روشن میشه..

راستش از خودم می ترسم به خصوص که تو مواقع ناراحتی به شدت غیر قابل پیش بینی میشم..

می خوام سعی کنم با این کارا ناخوداگاهمم بشورم از این فکر

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزم من هیچ وقت فکر نمی کردم یه روز حتی بخوام به خودکشی فکر کنم..ولی جدیدا متوجه وقتی خیلی غمگین هس ...

درک میکنم 

من با این سنم هیچ وقت فکر نمیکردم بدون ترس مرگ اختیاری رو انتخاب کنم ، یه مشکلی داشتم که فکر میکردم فقط باید بمیرم تا حل بشه، به مادرم فکر کردم به خانوادم، فکر کن لبه پنجره نشسته بودم پاهام به سمت خیابون اویزون، فقط چند دقیقه با مرگ فاصله داشتم

اما به خودم فرصت دادم به یه دوست با تجربه پیام دادم که دارم اینکارو میکنم

اون بهم گفت با یه مشاور حرف بزنم بعد

وقتی حرف زدم دو جلسه با خودم گفتم چه حماقتی بود اگه به خودم اسیب میزدم

فهمیدم هر مشکلی یه راه حل داره

درک میکنم من با این سنم هیچ وقت فکر نمیکردم بدون ترس مرگ اختیاری رو انتخاب کنم ، یه مشکلی داشتم که ف ...

مشاوره تاثیر زیادی داشت؟؟ هنوزم دیگه به خودکشی به عنوان راه حل فکر نمی‌کنی؟؟

مشاوره تاثیر زیادی داشت؟؟ هنوزم دیگه به خودکشی به عنوان راه حل فکر نمی‌کنی؟؟

اصلا فکرمم نمیاد خود کشی 

برام درس بزرگی بود

مشاورت حتما خانوم باشه

جوون باشه 

تا درکت کنه 

میتونی از منم کمک فکری بگیری