2777
2789
عنوان

چرا همه تاپیک ها راجب شوهر بد

350 بازدید | 38 پست

چرا شوهر هاتون اینطوری شدن بچها اونایی هم که درباره رابطه عاشقانه شون میگن یا رلن یا  نزدیک عروسیه ذوق دارن بقیه همه متنفرن 💔 یعنی منم ازدواج کنم از این. تاپیک ها میزنم؟🤣🥺💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم تو قرار نیست بزنی چون تو یه فرشته ای و یه سلیقه بی نظیر داری و من به تو اطمینان بقیه هم یه اشتباهی کردن ولی انقدری قوی هستن که الان بتونن یه تصمیم جدی بگیرن💖💖💖💖💕💕💕💕💝💝💝💝

نه عزیزم تو قرار نیست بزنی چون تو یه فرشته ای و یه سلیقه بی نظیر داری و من به تو اطمینان بقیه هم یه ...

الهی فداتبشم قشنگ من 🥺🥺🥺⁦❤️⁩💓 اره  درست میگی گلم

ب خدا همونایی ک از شوهراشون بدی میگن کلی عاشق شوهراشونن فک میکنن اینجا کلاس داره بیان بدی شوهر و ماد ...

بعضیا واقعن حالشون بعضیا امروز بد میگن فردا میگن دور مادرشوهرم بچرخم از مادرم بهتر 😐🤣

نه اصلا از خدا خوب بخوای خوب بهت میده البته شرط و شروط براش نذاری. اون وقت میشی مثل من که اصلا تاپیک ...

چرااا شرط و شروط چی نذاریم مگه چیشدی تو

ب خدا همونایی ک از شوهراشون بدی میگن کلی عاشق شوهراشونن فک میکنن اینجا کلاس داره بیان بدی شوهر و ماد ...

مگه مریض داریم آخه محض کلاس اینجا حرف بزنیم 😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چرااا شرط و شروط چی نذاریم مگه چیشدی تو

منظورم برای خدا شرط نذاری که فلان شوهر باشه اینجوری باشه. فقط به خودش بسپرید و خوب بخوای. من خداروشکر از زندگیم راضیم چون از خدا خواستمش