2777
2789
عنوان

خیانت زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 11523 بازدید | 424 پست
بگید چی باعث شد با اینکه میدونه فقط توی این دنیا اونو دست دارم،حتی توی کوچیکترین و خصوصی ترین کارهام ...

چی بگم والا ...بازهم میگم اگه تامیکت راسته ...تنبه  ش کن مثلن مدتی گوشی رو بزاره کنار و خلاصه یک کاری کن بترسه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شما همین الان عضو شدید به خاطر این تاپیک عضو شدین؟

بله

چون حتی پیش مشاور هم فقط گریه می کنه،می گه منو و زندگی و بچه مون رو دوست داره 

اما دلیل این کارو نمی گه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلهچون حتی پیش مشاور هم فقط گریه می کنه،می گه منو و زندگی و بچه مون رو دوست داره اما دلیل این کارو ن ...

ایا مشکلی داشتید قهر یا جر و بحث یا اختلاف یا کم توجهی یا دخالت دیگران

خاک تو سرش😐💔چجوری بعضی ها انقد وقیح و کثیفنراحت کوتاه نیا از این موضوع مطمئن باش سخت نگیری بازم تک ...

از همین می ترسم،اگه چند سال دیگه دوباره تکرار بشه چی؟

چون نمیدونم دلیل این کارش چی بوده ،هر چی می پرسم یا گریه می کنه،یا می گه تو خوب بودی منو ببخش

خاک تو سرش😐💔چجوری بعضی ها انقد وقیح و کثیفنراحت کوتاه نیا از این موضوع مطمئن باش سخت نگیری بازم تک ...

از همین می ترسم،اگه چند سال دیگه دوباره تکرار بشه چی؟

چون نمیدونم دلیل این کارش چی بوده ،هر چی می پرسم یا گریه می کنه،یا می گه تو خوب بودی منو ببخش

به قرآن هیچی،قهر ما کلا ۱ روزه،تازه هم سلام علیک داریم هم صبحانه و شام یه جا می خوریم،چون بچه داریم و متوجه می شه،قسط و قرض زیاد دارم، به غیر سختی مالی چیزی کم ندارم

به خدا بیشتر مواقع آقایان خیانت میکنن بعد میگن خانم ها بودن البته دور از جون آقایان با شعور من از نزدیک دیدم

به قرآن هیچی،قهر ما کلا ۱ روزه،تازه هم سلام علیک داریم هم صبحانه و شام یه جا می خوریم،چون بچه داریم ...

انشالله درست میشه مشاوره ادامه بدید واگه زندگیت رو دوست داری بیخیال این قضیه شو 

چی بگم والا ...بازهم میگم اگه تامیکت راسته ...تنبه ش کن مثلن مدتی گوشی رو بزاره کنار و خلاصه یک کار ...

نمی تونم گوشی رو از دستش بگیرم،چون همه متوجه میشن،می ترسم آبروش بره،بچم بزرگه و این چیزارو می فهمه،نمی خوام اگه رابطمون ادامه پیدا کرد نسبت به مادرش حس بد داشته باشه

اگه ببخشی شک تاابدمثل خوره میوفته به جونت من خیانت دیدم وجداشدم تمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ببین کجا براش کم گذاشتی 

زنها مثل مردها نیستن 

براحتی و از سر هوس خیانت نمیکنن 

احتمالا خیلی بغض داشته که به اون پناه برده

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

از خودش بپرس که دلیل اینکاراش چیه ؟ 

حتما دلیل محکمی داره.‌

درسته خیانت چه زن و چه مرد   نباید وجود داشته باشه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا