2777
2789
عنوان

یک مردی بهم گفت

275 بازدید | 20 پست

میگه اگه زنشون خیلی موفق و تو چشم باشه براشون عذابه 

واسه همین خانمای بازیگر و رئیس و معلم و یه سری شغلای دیگه رو کسی نمیگیره تو مرور زمان پیر و چروک و ترشیده میشن چون قبل ترشم بخاطر درس خودشونو پیر کردن

ولی خانمایی که درگیر درس و کار نشدن بهترین زندگیا رو دارنو شوهرشون دوسشون داره و رو سرش میزاره

بنظرتون درسته

همش میگی ترش چرا؟؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

پیر و چروک و ترشیده 😁😁😁😁😁😁

بله درست گفتن 

مردای ضعیف از ازدواج با زن های موفق و قوی میترسن

چون خودشون در درون خودشون رو ارزشمند نمیدونن 

برای همین میرن سراغ خانمهای ضعیف تر و بهش اجازه نمیدن رشد کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون فارغ از جنسیتش خیلی حقیره 

ادمی که خودش درست و حسابی باشه شبیه به خودش نی گرده 

همان طور ادم فقیر و حقیر 

نه کاملن غلطه 

این فقط  طرز تفکر ادمایی هست که عیچ درست آوردی در زندگیشون از خودشون ندارن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

اره واسه یه اسکلی مثل تو که هنوز زنو ترشی میدونه درسته. 

برو یه مفت خور بی مصرف شو تا یه مرد یه روز بیاد بگیرتت

دستاورد :کرده شدن توسط همسر. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
اون میگفت

تجربه زیادی که ندارم ولی در کل من اطراف خودم دوتا از دوستام زود یعنی قبل ۱۸ ازدواج کردن زندگی خوبی ندارن واقعا

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

خانوم بازیگر مثلاً در برابر یک محقق یا  متخصص علمی و سایر عناصر ممتاز جامعه که سطح جامعه رو بالا می‌کشند چه جایگاهی می‌تونه داشته باشه که صدر لیست اول از همه بهش اشاره شده؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

اون واسه خودش میگفت...همسر من تموم زورشو میزنه من هر روز بهتر از روز قبل بشم...

مردای ضعیف از زنای موفق میترسن

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*