خواهشا کلمه ای ک معنیشو نمیدونید کامل هی تکرار نکنید پیک می یعنی به من توجه کن که همون اختلال شخصیت نمایشی میشه و همه ما خانوما کمی تو وجودمون داریم و از توجه شدن بهمون خوشمون میاد حالا این ی کلمه ای ک ترند شده و در اصل پیک می واقعی اونیه که به بقیه این لقبو میده و میخواد بگه من خفن ترم
وای من اصلا با جمع دخترا حال نمیکنمبیام پیش شما، پسرااا؟!!! 😔😔😂
دقیقا
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیروز تو ی تاپیکی خانومه فقط میگفت باید به شوهرت یاد بدی فلان از خودش تعریف میکرد ولی راهکار نمیداد منم میگفتم این میخواد بگه فقط من خوبم پیک می محسوب میشه؟
نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑
آره بابا تو اینستا هرکس یه چیزی میگه همه کامنت میزارن پیک میدر صورتی که اصلا نمیدونن معنیش رو
دقیقا هرچی میگیم چون از آقایون دفاع میکنی سریع میگن تو پیک می هستی!!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎