2777
2789
عنوان

لبم درد می کنه دیشب شوهر نامردم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 124 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنمشوهر من فقط یبار میخواست پسرمونو تو اتاق کنه درو ببنده، پسرم ترسیده بود ولی من خاک برسر از ...

من نمی تونم از بچم دفاع نکنم دختره لطیفه از صبح بیدار شده عصبیه اخرم با گریه رفت مدرسه هرچقدرم محبت کنم جبران لطمه هایی که بهش میزنه. رو نمیکنه

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
مردا همشون معلوم نیست بخاطر فشار مالیه چیه هار شدن

وسط گریه خندوندی منو 

آره هار برازندشه 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
خیلی حرص کشیدم این تاپیک رو خوندم یه لگد میزنی تا عقیم شه اونوقت چه گوهی می خواست بخوره

نمی تونم زورم نمیرسه بهش 

همسر سابق من هم دست بزن داشت...بخاطر اینکه نمیخواستم در آینده از این آدم فرزندی داشته باشم که شاهد وحشی گری پدرش باشه ازش جدا شدم که هیچ بچه ای رو بدبخت نکنم...

درک میکنم مرد بزنه تو گوشت چقدر درد داره

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*