2777
2789

سلامممم 

رفقا ابجیم امشب یه خواستگار براش میاد 

ابجیم یکی از زیر شاخه های پیراپزشکی درس میخونه ۲۰ سالشه 

خواستگار هم کارگاه مبلمان سازی داره 

نمی‌دونم چرا اینقدر مضطرب هستم 

ابجیم خیلیییی دختر مظلوم و ساکتی هست نگران آیندش هستم 

بنظرتون چه سوالاتی از پسره  بپرسیم 

تک پسر هست و ۵ تا خواهر داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه نداره ولی زمین داره که بتونه بسازه خواستگارای قبلی رو نذاشتیم بیاد خونه رد کردیم این‌رو چون مام ...

عزیزم اگه‌خواهرت هنوز به بلوغ اجتماعی و ازدواج نرسیده بهتره خواستگار راه ندین چون از حرفاتون معلومه فعلا خواهرتون توانایی تصمیم گیری نداره 

بنظرم اجازه بدین درسش تموم بشه انقد زود برای اینده اش تصمیم نگیرین 

در اینده تا رفت و امد جامعه بزرگ ممکنه عاشق بشه یا کیس های بهترین براش پیدا شه 

بیست سن پایینی هست 

همیشه به خواهر کوچیکایی که تحت مراقبت و محبت زیاد خواهر بزرگا هستن حسودیم میشه😔

عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ بیا بغلممممم

ان شاءالله خدا انقدر برات خوش بخواد که هیچوقت به جای سختی نرسی که نیاز ب حمایت کسی داشته باشی 

خونه نداره ولی زمین داره که بتونه بسازه خواستگارای قبلی رو نذاشتیم بیاد خونه رد کردیم این‌رو چون مام ...

خواهر زیاد داره تک پسره ممکنه تو زندگیشون دخالت کنن خیلی دقت کنید سریع قبول نکنید

عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ بیا بغلمممممان شاءالله خدا انقدر برات خوش بخواد که هیچوقت به جای سختی نرسی که ...

مرسی عزیزم چقدر خوش قلب و مهربونی

انشالله بهترین ها قسمت خواهر عزیزت بشه

لایکم نکن لطفا🙏