بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دورغ بگیم میشه انرژی مثبت ؟ یه اتفاق بد داره میفته که خونریزی داره این که بگیم چیزی نیست بشین خ ...
خیلی وقتا ممکنه لانه گزینی باشه مگا شما دکتری که نسخه پیچوندی برای یه زن باردار و استرس بهش وارد کردی
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
به دکترت دسترسی نداری؟من اون موقع ک این اتفاق افتاد فرداش بدون وقت گرفتن رفتم دکتر چک کرد ،شیافم هر ۱۲ ساعت میذاشتم گفت بکن هر ۸ ساعت،اگر شرایطش هست یه سر بپوش برو دکتر خیال خودتو راحت کن
نه اصلا خیلی خا توی هفته های اول بارداری سقط میکنن اتفاقا خیلی شابعه اصلا چیز عجیبی نیست . ولی عقل حکم میکنه آدم بره پیش دکتر و اتفاقا بترسه و سعل انگاری نکنه
لانه گزینی قبل از تشکیل کیسه زرده و شروع بارداریه یه ذره آگاهیتو ببر بالا . من 2 تا بچه دارم
مگه در جریانی که کی لقاح انجام شده ؟ اصن بلفرض اینی که شما میگی باشه متخصصی که اومدی استرس وارد کردی و گفتی میخواد سقط بشه؟
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
لانه گزینی قبل از تشکیل کیسه زرده و شروع بارداریه یه ذره آگاهیتو ببر بالا . من 2 تا بچه دارم
در ضمن لکه بینی ممکنه از هماتوم باشه خدا بچه هاتو حفظ کنه ولی هنه تجربه ها یکی نیست