2777
2789
عنوان

قرص دپاکین و بارداری

57 بازدید | 18 پست

سلام من الان یک ساله که دارم قرص دپاکین مصرف میکنم برای میگرن مصرف میکردم و الان تو اقدامم برای بارداری به دکترم گفتم که میخوام باردار شم چیکار کنم قرص رو قطع کنم یا چیکار کنم برگشت گفت بچه میخوای چیکار ول کن از زندگیت لذت ببر😕☹️ آخر سر یه بار دیگه گفتم میخوام حامله شم گفت حالا برو هر وقت حامله شدی بیا میگم چی کار کن

بعد از این طرف دکتر زنان هم میگه قطعش باید کنی وگرنه باعث سقط جنین میشه من الان موندم چیکار کنم😢😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئنی فقط میگرنی ؟ اگر دو قطبی هستی که بچه نیار ولی اره باید قطع کنی. روانپزشک رو تغییر بده

مادرم دوقطبی بود از ۵یچه ۴تا اوکی بودن

این حرفارو از کجا درمیارین؟

اقایون درخواست دوستی ندن  
مادرم دوقطبی بود از ۵یچه ۴تا اوکی بودناین حرفارو از کجا درمیارین؟

از پزشک متخصص  بزنی تو نت میاد  

آدم دو قطبی نباید بچه بیاره نبااااید 

بچه ها که سالم میشن. ولی مادر نمی تونه ساپرت کنه 

از پزشک متخصص بزنی تو نت میاد آدم دو قطبی نباید بچه بیاره نبااااید بچه ها که سالم میشن. ولی مادر ن ...

عجب خداروشکر مادرم مارو ساپورت کرد

دکتر مهندس معلم

ریدم تو دهن این دکترا که همه رو یکی مییکنن

اقایون درخواست دوستی ندن  
عجب خداروشکر مادرم مارو ساپورت کرددکتر مهندس معلمریدم تو دهن این دکترا که همه رو یکی مییکنن

والا من دو قطبی هستم خودن هر جا رفتم گفتن لجه نیار تازه من نوع دو هستم  یعنی خفیف تر 

من خودم بچه دارم اونم بیش فعال در اومد 

خود دکتر هلاکویی گفتن بچه نیارن بهتره 

چی بگم شستم انگار از نظر اعصاب ضعیفی 

والا من دو قطبی هستم خودن هر جا رفتم گفتن لجه نیار تازه من نوع دو هستم یعنی خفیف تر من خودم بچه دار ...

بارداری قرص میخوردی؟

بیش فعالی ربطی به دوقطبی نداره اصلا

اقایون درخواست دوستی ندن