2777
2789
چون موقعی که باید دومی رو می آوردم، مشغول کار و ادامه تحصیل بودم و به حرف و نصیحت هیچ کسی گوش نمی کر ...

اهان

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالتونه ؟ وضعیت مملکتی اصلا مد نظرتون نیست یا مهم نیست شرایط ؟

من ۳۳پسرم ۸ساله ،اصلا به خاطر شرایط مملکت دوست ندارم .جدا از اون خودم خیلی آدم کم حوصله ای  هستم  به هیچ وجه فکر نمیکنم .ولی خیلیا همین جا بهم میگن وحس عذاب وجدان که پسرم تنهاست بهم القا میکنن

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
نه لطفا چی؟

اینکه تک فرزند نمونه

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

این یه تصمیم شخصی هست من طبق تجربه ای که خودم داشتم و آسیبی که از خواهر و برادر داشتن خوردم ترجیح می ...

اوکی

من الان دومی را حاملم خیلییی روش فکر کردم تا گذاشتم باردار بشم به این نتیجه رسیدم بعدا پسرم گله مند ...

من الان از مامانم گله مندم که چرا چندتا بچه آوورد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
پسرم آلمان زندگی می کنه و همین یکی هم کنارم نیست. از خدا میخوام سالم و موفق باشه و برای من ۵ تا نوه ...

🥹🥹🥹

من تک فرزندم

۳۵سالمه

خودمم ی دختر ۱۲ساله دارم

اصلا نمیشه گفت بچه زیادیش خوبه کمش بد

چون الان اطرافیانمو میبینم بچه ها جوون شدن ولی سروسامون نگرفتن هنوز خونه بابا و تقریبا بیکار می‌گردن

ولی من که یدونه بودم مامان بابام منو با خوشی و راحتی بدرقه کردن خونه خودم

همیشه دوست و رفیق داشتم تنهایی معنا نداره تو دنیای پر از تکنولوژی امروز

اما اینم بگم بچه ها باهم متفاوتن من برام مهم نبود خواهر برادر داشته باشم ولی الان دخترم دوست داره یدونه دیگه تو خونه داشته باشیم که دیگه با خداست

خدایا سپاسگزارم🌺❤