2777
2789
جدی کمه ۱۰۰۰؟

آره من به عنوان کسی که همه رژیم ها رو امتحان کردم همه راه ها رو رفتم بهت میگم بهتره روزانه ۱۵۰۰ کالری بخوری ۵۰۰ کالری رو با ورزش بسوزونی تا ۱۰۰۰ کالری مصرفی داشته باشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره من به عنوان کسی که همه رژیم ها رو امتحان کردم همه راه ها رو رفتم بهت میگم بهتره روزانه ۱۵۰۰ کالر ...

ورزشم امروز فردا میرم باشگاه بنظرت ایروبیک خوبه؟

خستم .
حداقل هم هفته ای یک بار روز آزاد داشته باش و بیشتر از ۲۰۰۰ کالری بخور تا هم انگیزه داشته باشی هم است ...

من قبلا هم کالری شماری کردم از ۷۶.۶۰۰ رسیدم به ۶۷.۶۰۰ 

یک و نیم ماه چون عقد کردم رژیمو ول کردم الان تقریبا شدم ۶۸ اینا 

وعده ازاد خیلی خوبه واقعا😂😍

خستم .
ورزشم امروز فردا میرم باشگاه بنظرت ایروبیک خوبه؟

ایروبیک کالری کمتری نسبت به بقیه میسوزونه در نتیجه باید بیشتر ورزش کنی و تازه تاثیر پذیری آن چنان سریعی نداره بنظرم

من هم با کالری شماری از ۶۵ الان شدم ۵۴

ایول وزن هدف منم از اول بین ۵۵ تا ۵۹ بود چون ازدواج کردم فاصله افتاد ایشالا تا عید برسم به هدفم واقعا خستم شدم از چاقی🥺چندین ساله دارم همینجوری کم و زیاد میکنم دلم میخواد کم شم دیگه برم تو تثبیت🥺

خستم .
پس چی ثبت نام کنم😢😢

من خودم باشگاه تاحالا نرفتم چون نزدیک خونمون باشگاه نیست و کسی رو ندارم باهاش برم ولی خودم یه زیر انداز ورزشی و دمبل تو خونه دارم از تو یوتیوب ورزش های مخصوص شکم و پهلو ، بازو و حجم باسن انجام میگیرم و شاید باورت نشه بازو هام لاغر تر و سفت شده ، و دور شکمم از ۹۰ شده ۶۷

من خودم باشگاه تاحالا نرفتم چون نزدیک خونمون باشگاه نیست و کسی رو ندارم باهاش برم ولی خودم یه زیر ان ...

یوتیوب میشه آیدیشون رو بدی

دمبل چند کیلویی داری

وای کاش بازوهای منم یکم جمع شن واقعا بدم میاد😢😢

ایول بهت واقعا

خستم .
یوتیوب میشه آیدیشون رو بدیدمبل چند کیلویی داریوای کاش بازوهای منم یکم جمع شن واقعا بدم میاد😢😢ایول ...

یوتیوب ویدئو های اینگلیسی واقعا فوق العاده ن اسم کانال هاشون رو یادم نمیاد ولی تمام ویدئو هاشون تو گالری گوشیم دارم بخوای میتونم واست بفرستم

یوتیوب میشه آیدیشون رو بدیدمبل چند کیلویی داریوای کاش بازوهای منم یکم جمع شن واقعا بدم میاد😢😢ایول ...

من دمبل هام خیلی کوچیک هستم زیاد هم استفاده نمی‌کند برای یوگا قبلا کار میکردم نیم کیلویی گرفتم🤣