2777
2789

سلام دوستان-یکی از دوستانم شوهرش خیلی غدو  لجبازه و عین بچه هاست و خیلی جروبحث دارن همیشه-اینسری بخاطر مادر همسرش و یسریجریانات آقا ناراحت شده و دعواشون شده و حتی آقا ی لگدی هم به خانم زده-حالا اصلا برو خودش نمیاره و قهر کرده و توی خونه صحبتم نمیکنه. بنظرتون دوستم چطوری میتونه اینو ادبش کنه تا بفهمه بجای طلبکار بودن و غد بودن از کاراش دست برداره و عذرخاهی کنه> دوستم بچه شیرخوار داره و نمیتونه قهر کنه. مادرشوهرهش هم مریضه و نمیتونه به اونا بگه-خانواده خودش هم نمیتونه بگه-بنظرتون اینم به آقا محل نده تا ببینه چی میشه یا قهر کنه یا به خانواده شوهرش بگه یا ...کسی راه حل موثری نداره؟اجرا گذاشتن مهریه و نفقه و...هم کارو بدتر میکنه.چون وهرش غده و کار بدتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی مردا چون رو بچه حساسن، مخصوصا بچه ی شیر خواره؛ اگه بچه رو بذاری و بری قطعا میان دنبالت و به نوعی به غلط کردن میفتن. ولی شوهر این خانوم و نمیدونم، یه وقت غد بازی درمیاره، اوضاع بدتر میشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥