2777
2789
عنوان

کسی که شاهدش خداست حقش دست کسی نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست
امیدوارم به همین زودیا بیام تاپیک بزنم و بگم بالاخره اینم تموم شد و پرونده ی من با دوتا ادم رذل بسته ...

سلام عزیزدلم   الهی امین  الهی امین  الهی امین  خیلی با تاپیکت خوش حال شدم  توکل برخدا   مطمعنم همونی میشه که میگی فقط یکمی دیگه صبر  همه چی بهتر از اون چیزی میشه که دلت میخواد و ارزوشو داری  خدا همه چیزو به موقع ش خییییلی قشنگ درست میکنه  تو این ماجراها که توی زندگی اتفاق میفته خدا فقط میخواد خودشو به ادم نشون بده و بگه ببین من هستم  من میبینم من میشنوم و من اجابت میکنم بعد از اونه که دیگه تا اخر عمر بهش بیشتر از همیشه ایمان میاری و لحظه ای ازش غافل نمیشی و لحظه به لحظه ی زندگیت شکرش میکنی و کاری که شاید توی زندگی قبل از این ماجراها اصلا درک و باور عمقی ازش نداشتیم   

منتظر تاپیکی که از ذوق با تمام وجود و قلبت میزنی هستم عزیزدلم ♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من از وقتی تاپیکهای شمارو دیدم کلا تصورم از دنیا وادمها عوض شده اصلا ادم میمونه از تغییر ...

فدات شم من بخدا خودمم دیگه ادم سابق نشدم.همش میگم الانه که بازم ضربه بخورم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
خدا کنه بتونی به حقت برسی

انشاالله که هیچوقت به پست آدم پست و نااهل نیفتی

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
سلام عزیزدلم الهی امین الهی امین الهی امین خیلی با تاپیکت خوش حال شدم توکل برخدا مطمعنم همون ...

سلام خوشگل عزیزم.😍😍😍ببخش که تگت نکردم خیلی بفکرت بودم.اللن که دارم پست میزارم منتظرم فردا اون اتفاق بیفته.به جاهای خوبی رسیدم.یه چیزی در حد معجزه.اونم تو دقیقه ۹۰.این که درست بشه میمونه حضانت بچه م که اونم به امید خدا قولشو گرفتم.این چند وقت اتفاقای عجیب زیادی افتاده.خدا داره جواب تک تک اشکامو میده.هر موقع وقت داشتی حتما صحبت میکنیم 

سلام دوست عزیز ان شالله موفق وسربلنداز این مشکلات بیرون میای منتظر خبرای خوبت هستیم

فدای دل مهربونت آبجی گلم.انشاالله همیشه خوش باشی.

مرسی از دعای خوبت

سلام خوشگل عزیزم.😍😍😍ببخش که تگت نکردم خیلی بفکرت بودم.اللن که دارم پست میزارم منتظرم فردا اون اتف ...

انشالله به سلامت موفقیت کارهات به پایان برسه بعد فرصت برای صحبت کردن هست 

سلام خوشگل عزیزم.😍😍😍ببخش که تگت نکردم خیلی بفکرت بودم.اللن که دارم پست میزارم منتظرم فردا اون اتف ...

سلام عزیزدلم  این چه حرفیه  نیازی به تگ کردن نیس من خودم هر روز تاپیکت رو چک میکنم و منتظر خبرای خوشت هستم   

خداروشکر که همه چی داره همونطوری که میخوای پیش میره  ان شاالله و توکل بر خدا خیلی زود حضانت بچه هارم میگیری همه چی با موفقیت پیش میره و هر روزت بهتر از دیروزت میشه 🌹🌹🌹