2777
2789
عنوان

همین الان به راهنماییتون نیاز دارم بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 61 پست
درواقع با این اشنایی که دارم پارتیم کلفته گفت نگران نباش کسی نمیفهمه ولی من میترسم میخوام برم بگم نه ...

ببین تجربه ثابت کرده وقتی سابقه کاری یا مهارت نداری کاملأ مشخص میشه مخصوصا کار باریستا یا تو کافه و فروشندگی و شرکت با نظرم نگو نمیام بگو سابقیه ندارم ولی استعداد دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسوا میشی حتما میپرسن عزیزم

میگه نمیپرسن 

خیلی شغل و موقعیت خوبیه 

ولی من دلم میخواد با ارامش برم و بیام نه اینکه همش استرس داشته باشم که ی موقع دروغام لو بره

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
از من میشنوی پارتی هم کلفت بود دروغ نگووووووووووو اصلا

اصلا بلد نیستم دروغ بگم هول میشم 

اگه چندتا سوالم پرسید ک بلد نیستم جواب بدم

ببین تجربه ثابت کرده وقتی سابقه کاری یا مهارت نداری کاملأ مشخص میشه مخصوصا کار باریستا یا تو کافه و ...

واقعا هم همینطوره استعداد دارم 

ولی اشنامون میگه اگه راستشو بگی چندماه ازت کار مفتی میخوان 

موندم بخدا 

دقیقا منم دلم میخواد همینو بگم اشنامون میگه اگه اینو بگی میگن چندماه باید رایگان کارکنی

خب طبیعیه هر نیروی کاری که متخصص نیست یا باید هزینه کنه دوره های تخصصی اون کار رو خارج از فضای کاری بگذرونه یا چند ماه توی محیط کار بدون حقوق آموزش ببینه!

کارفرما میخواد کارش انجام بشه که نیرو استخدام میکنه صدقه که نمیخواد بده

در ثانی وقتی بگین متخصص هستم و ببینن بلد نیستین میذارن روی حساب حواس پرتی یا هوش پایین تون و احتمالا صبر نمیکنن و سریع اخراج میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خب طبیعیه هر نیروی کاری که متخصص نیست یا باید هزینه کنه دوره های تخصصی اون کار رو خارج از فضای کاری ...

اشنامون بالا سرمه اون بهم اموزش میده 

درواقع با این اشنایی که دارم پارتیم کلفته گفت نگران نباش کسی نمیفهمه ولی من میترسم میخوام برم بگم نه ...

بار کج به منزل نمیرسه دوست خوبم

نون حلال بی شک سعادت دنیا و اخرتت رو تضمین میکنه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

به نظرم بشین راستش بگو ، بگو من ادم توانمندی هستم و میتونم در این شغل موفق باشم از طرفی با چند نفر مشورت میکردم به من میگفتن یک سری دروغ بگو و الکی بگو رزومه ام اینه اما من از دروغ بدم میاد و مطئنم با دروغ به راه به جایی نمیبرم بنابراین صادقانه اومدم اینجا و از توانایی و استعدادی که دارم و میتونم کمک کنم بهتون بگم ، در ضمن در مورد اون شغل و کارهایی که انجام باید بدی به اندازه کافی مطالعه کن و اطلاعات لازم رو داشته باش